default-image

Πρώτη συγκέντρωση για την Μικτή Κρήτης

Ποδόσφαιρο
Πρώτη συγκέντρωση για την Μικτή Κρήτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την πρώτη της συγκέντρωση και παράλληλα προπόνηση θα πραγματοποιήσει σήμερα η Μικτή Περιφέρειας Κρήτης υπό τις οδηγίες του προπονητή της ΕΠΣΗ κ. Δημήτρη Τριβιζαδάκη, ο οποίος θα εκτελέσει χρέη περιφερειακού ως προπονητής της πρωταθλήτριας Ένωσης σε επίπεδο Μικτών Νέων.

Το σημερινό ραντεβού δίνεται για τις 4 το απόγευμα στο γήπεδο του ΕΓΟΗ, εκεί όπου θα δώσουν το παρών οι 25 ποδοσφαιριστές απ' όλη την Κρήτη που αποτελούν επιλογές του περιφερειακού προπονητή. Οι 25 παίκτες που έχουν κληθεί στην προεπιλογή είναι οι: Γιαπιτζάκης, Μυκονιάτης, Γραμμόζης (ΕΠΣ Χανίων), Βιολάκης, Στεφανάκης, Κανακάκης, Αποστολάκης (ΕΠΣ Ρεθύμνου), Χρονάκης, Βασιλόπουλος, Παπαματθαιάκης, Μουζιούρας, Πετράκης, Χατζαντωνάκης (ΕΠΣ Λασιθίου), Λαγουδάκης, Βαρδάκης, Νοικοκυράκης, Κουτεντάκης, Κομνηνός, Λέλεκας, Χρονάκης, Μαυροματίδης, Αζίζη, Πλαϊτάκης, Σταυρακάκης, Μαυροειδής (ΕΠΣ Ηρακλείου).

Όσον αφορά τα επίσημα παιχνίδια για την Μικτή Περιφέρειας Κρήτης, θα πραγματοποιηθούν στις 22 και 24 Μαρτίου σε γήπεδο της Ανατολικής Αττικής με αντόπαλο την 15η Περιφέρεια (ΕΠΣ Δωδεκανήσου, Κυκλάδων, Σάμου, Χίου, Λέσβου). Την Τρίτη 22 Μαρτίου το παιχνίδι θα γίνει στις 13:00 και την Πέμπτη 24 Μαρτίου στις 11 το πρωί. Όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ, την Τετάρτη 23 Μαρτίου θα γίνει μια προπόνηση για κάθε Περιφέρεια, κατόπιν συνεννόησης των προπονητών με τον υπεύθυνο της Ένωσης, όσον αφορά τις ώρες και το γήπεδο. Η άφιξη και των δύο αποστολών στο ξενοδοχείο θα είναι από Δευτέρα νωρίς το πρωί, λόγω μετακίνησής τους και κατά συνέπεια θα χρειαστούν τρεις διανυκτερεύσεις. Οι αποστολές των ομάδων, για κάθε μία ομάδα Νέων, θα συγκροτηθεί ως εξής: Δεκαοκτώ ποδοσφαιριστές, ένας γιατρός, δύο προπονητές, ένας έφορος υλικού και τρεις συνοδοί. Το σύνολο κάθε αποστολής θα είναι 25 άτομα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News