default-image

Ιστορική συνάντηση για τον Εργοτέλη

Ποδόσφαιρο
Ιστορική συνάντηση για τον Εργοτέλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια ιστορική συνάντηση για τον Εργοτέλη έγινε χθες στην φυσική έδρα της ομάδας που δεν είναι άλλη από το Μαρτινέγκο. Μια συνάντηση των ανθρώπων του Ερασιτέχνη με ιστορικά στελέχη του συλλόγου και μια άτυπη ουσιαστικά Γ.Σ. πριν την προγραμματισμένη για την Πέμπτη, επίσημη συνέλευση.

Από τη χθεσινή συνάντηση τα μηνύματα για την επόμενη μέρα μόνο αισιόδοξα μπορούν να κριθούν. Βέβαια ο δρόμος είναι μακρύς αλλά φάνηκε πως υπάρχει ομοψυχία για το πρώτο βήμα: Τη λύση της ΠΑΕ ώστε στη συνέχεια ο σύλλογος να μπορεί ανεμπόδιστα να κοιτάξει προς τα πάνω!  

Στη συγκέντρωση αυτή που συγκάλεσε ο Ερασιτέχνης έδωσαν το παρών πάρα πολλοί φίλοι του συλλόγου, πρώην παράγοντες, το συμβούλιο του ΓΣ,  η οικογένεια Τζώρτζογλου (με Νίκο και Γιάννη Τζώρτζογλου), ο ιδρυτής της ΠΑΕ Γιώργος Σουλτάτος, ο πρώην πρόεδρος Δημήτρης Γιαννουλάκης αλλά και οι Γιώργος Βρέντζος, Γιώργος Στειακάκης, Γιώργος Φραγκάκης. Από τους κύριους Καραταράκη και Παπαντωνάκη οι οποίοι ήταν παρόντες στη συνάντηση με τον Δημήτρη Παπουτσάκη, έγινε ενημέρωση για τα όσα ειπώθηκαν από τον μεγαλομέτοχο και γενικότερα τη θέση που έχει.

Όπως έχουμε γράψει, πρόθεση του Δ. Παπουτσάκη να οδηγηθεί η ΠΑΕ σε  ειδική εκκαθάριση μέσω του πτωχευτικού κώδικα και όχι σε διάλυσή της, κάτι που προκάλεσε μεγάλη αντίδραση παραγόντων και κόσμου. Μια κίνηση που ο Ερασιτέχνης Εργοτέλης μπορεί βάσει του θεσμικού του ρόλου να εμποδίσει και είναι έτοιμος να εμποδίσει αν εκφραστεί επίσημα στη Γ. Σ της ερχόμενης Πέμπτης.

Άπαντες συμφώνησαν πως ο Εργοτέλης-αν παρουσιαστεί η ευκαιρία ξανά-θα πρέπει να συνεχίσει το ερχόμενο καλοκαίρι από τη Γ΄Εθνική και πως πρέπει να απαλλαγεί από τα οικονομικά βάρη, ώστε να κάνει μια νέα αρχή.

Επίσης όλοι συμφώνησαν πως δεν πρέπει να χαθεί χρόνος και να τρέξουν οι εξελίξεις στη παρούσα χρονιά και όχι μετά από ένα χρόνο, διάστημα στο οποίο θα μπορεί (αν βέβαια γίνει δεκτό από το δικαστήριο) να υπαχθεί η ΠΑΕ στην ειδική εκκαθάριση, καθώς από του χρόνου, αναμένεται ο ΚΑΠ να γίνει ακόμα πιο αυστηρός. Βλέπετε αυτή τη στιγμή φαίνεται πως υπάρχουν κάποιες ασάφειες και δεδικασμένα, που ανοίγουν ένα "παράθυρο" και όχι απλά "παραθυράκι" για μια διαφορετική προς το καλύτερο επόμενη μέρα και για να υπάρξει στον Εργοτέλη... γαλήνη μετά την τρικυμία της αποχώρησης από τη Football League.

Στη συνάντηση "έπεσε" αρχικά η ιδέα από τους παρισταμένους παράγοντες  να υπάρξει μια επιτροπή η οποία θα έχει εκ νέου συνάντηση με τον Δημήτρη Παπουτσάκη, στον οποίο και θα μεταφέρει την απόφαση της συνάντησης, αλλά τελικά αυτό δεν προχώρησε αφού θεωρήθηκε πως... οι ημέρες για τη Γ.Σ. πλησιάζουν και πως... Πέμπτη κοντή γιορτή!

Ενδιαφέρον Βρέντζου

Είναι γνωστό πως ο Γιώργος Βρέντζος έχει ενδιαφερθεί να βγει μπροστά για το "αύριο" του Εργοτέλη. Χθες ο ίδιος τόνισε πως μέσα στο Μάρτιο θα παρουσιάσει το πρόγραμμα που έχει για τον Εργοτέλη με τους Νίκο Τζώρτζογλου και Γιώργο Σουλτάτο να δηλώνουν τη στήριξή τους και παράλληλα να τονίζουν πως "οι διάδοχοι τους θα είναι παρόντες στην επόμενη μέρα του Εργοτέλη". Χαρακτηριστικά ο Νίκος Τζώρτζογλου είπε "εγώ είμαι πρόεδρος στην ΕΠΣΗ, δε μιλάω για μένα, αλλά... ο Νίκος Τζώρτζογλου έχει τρεις γιους που θα είναι παρόντες για τον Εργοτέλη", ενώ αναφορά στην παρουσία του δικού του γιου έκανε ο Γιώργος Σουλτάτος. Είναι σημαντικό να προσθέσουμε πως ο Νίκος Τζώρτζογλου έκανε και πρόταση για Γ.Σ. στη συνέχεια με αρχαιρεσίες (εκλογές) και για ένα Δ.Σ. ενωτικό με όλες τις τάσεις και τις απόψεις ενώ αρκετές φορές λέγοντας πως πρέπει να είναι "όλοι μαζί για τον Εργοτέλη", χειροκροτήθηκε από παράγοντες και φίλους της ομάδας…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News