default-image

Μηνάς Πίτσος: «Παίξαμε στα ίσια τον ΟΦΗ»

Ποδόσφαιρο
Μηνάς Πίτσος: «Παίξαμε στα ίσια τον ΟΦΗ»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο προπονητής του ΠΑΟΚρουσώνα Μηνάς Πίτσος, έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του, για τη προσπάθεια που έκαναν απέναντι στον ΟΦΗ.

Αναλυτικά είπε: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Κάναμε καλό παιχνίδι. Ξέραμε τι εστί ΟΦΗ και του ευχόμαστε να πάρει το πρωτάθλημα. Αλλά και εμείς σαν ομάδα έπρεπε να αποδείξουμε στο γήπεδο, ότι η ομάδα έχει στρώσει. Διαθέτουμε καλή ομάδα, που προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο. Μακάρι να μπορέσουμε να σώσουμε την ομάδα. Συγχαρητήρια στον ΟΦΗ και στον κόσμο του. Και εμείς ΟΦΗ είμαστε, αλλά μέσα στο γήπεδο ο καθ' ενας κοιτάζει την ομάδα του. Εγω θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα δικά μου παιδιά, πολλά απο τα οποία είναι κάτω των 18 ετών και έδειξαν και σήμερα ότι έχουν μέλλον. Είμαστε σε καλό δρόμο. Παίξαμε στα ίσια με μια μεγάλη ομάδα και δεν κλειστήκαμε. Εύχομαι να συνεχίσουμε το ίδιο».

Για την μάχη της σωτηρίας, που δίνει ο ΠΑΟΚ, ο Μηνάς Πίτσος, ανέφερε πως «δεν μπορώ να μιλήσω ακόμη με σιγουριά για το όριο παραμονής. Ισως πάει και στους 42 βαθμούς. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τα παιχνίδια στα γήπεδο μας και να μαζέουμε όσο περισσότερους βαθμούς μπορούμε. Πιστεύω ότι τις νίκες που πρέπει να κάνουμε θα τις κάνουμε».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News