default-image

Τελικός-γιορτή σήμερα (17:30) στο ΟΑΚΑ

Μπάσκετ
Τελικός-γιορτή σήμερα (17:30) στο ΟΑΚΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο ΟΑΚΑ θα κριθεί ο πρώτος εγχώριος τίτλος στο μπάσκετ σήμεραΚυριακή καθώς στις 17:30 (novasports2) είναι προγραμματισμένος ο τελικός του Κυπέλλου ανάμεσα στον Φάρο Κερατσινίου και τον Παναθηναϊκό.

Ένας τελικός που αναμένεται να είναι γιορτή ανάμεσα σε μία ομάδα της Α2 και της Α1 κατηγορίας, ενώ τα πρόσωπα που αναμένεται να κλέψουν την παράσταση είναι οι Δημήτρης Διαμαντίδης και Μιχάλης Κακιούζης.

Για τους δύο άσους αυτός θα είναι ο τελευταίος τελικός Κυπέλλου στην καριέρα τους καθώς έχουν αμφότεροι ανακοινώσει ότι αυτή θα είναι η τελευταία τους χρονιά ως αθλητές.  Μάλιστα ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών θα τους βραβεύσει για όλα αυτά που έχουν προσφέρει στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ο τελικός έχει φαβορί και δεν είναι άλλος πέραν του Παναθηναϊκού, ο οποίος απέδειξε και στη Μάλαγα ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση συντρίβοντας την Ουνικάχα. Ο Φάρος έκανε εκπληκτική πορεία στο Κύπελλο, έφτασε ως τον τελικό μπαίνοντας στη μικρή λίστα ομάδων της Α2 κατηγορίας που καταφέρνει κάτι τέτοιο (το είχε κάνει και ο ΑΓΟΡ το 2007).

Διαιτητές θα είναι οι κ. Πηλοϊδης-Αναστόπουλος Π-Παντελίδης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News