Αθλητισμός

Έξαλλος με τη διαιτησία ο Παράσχος

Αρκετά παράπονα είχε ο Γιώργος Παράσχος από τη διαιτησία του χθεσινού αγώνα με τον Πανιώνιο που έληξε 0-0.

Ο προπονητής της χανιώτικης ομάδας στάθηκε στη φάση του 2ου λεπτού, όπου ο Πλατανιάς διαμαρτύρεται για πέναλτι λέγοντας:

«Παρόλο που δεν μ αρέσει να ασχολούμαι με τη διαιτησία, θα ασχοληθώ γιατί κάπου ο κόμπος έφτασε στο χτένι. Πιστεύω ότι αν στο 2ο λεπτό μας είχε δοθεί το καθαρό πέναλτι και το οποίο δε μας δόθηκε για μια ακόμα φορά, εάν δινόταν και γινόταν εκεί το γκολ, τα πράγματα στη συνέχεια θα ήταν πολύ διαφορετικά. Και όταν έχεις έναν Πανιώνιο απέναντί σου που είναι μια αμυντικογενής ομάδα, από εκεί και πέρα πιστεύω ότι η εξέλιξη του παιχνιδιού θα ήταν εντελώς διαφορετική, θα γινόταν ένα πολύ πιο όμορφο παιχνίδι.

Δυστυχώς, αυτοί οι διαιτητές είναι κάθε Κυριακή οι πρωταγωνιστές. Δεν ξέρω πώς μας βλέπουν εμάς και επειδή παίζουμε σε ένα γήπεδο μπορώ να το πω… ησυχαστήριο έρχονται εδώ ας πούμε και κάνει ο καθένας ό,τι του κατέβει. Την προηγούμενη Κυριακή έγιναν πάλι τα ίδια με την Καλλονή και αυτή την αγωνιστική ερχόμαστε και ζητάμε πάλι κάποιο πέναλτι. Από εδώ και πέρα τι άλλο να σας πω»…

Σχολιάζοντας τα παράπονα του Πανιωνίου για το γκολ που του ακυρώθηκε είπε: «Εκτός του ότι έκαναν φασαρία ζητούσαν και το γκολ το οποίο ξεκίνησε από θέση οφ σάιντ, τουλάχιστον έτσι πιστεύω και έτσι μου είπαν όπως είδαν από την τηλεόραση. Έρχονται εκτός έδρας και ζητάνε πράγματα τα οποία δε στέκουν…

Δυστυχώς παρά τις ελλείψεις που είχαμε, τα παιδιά προσπάθησαν πάρα πολύ απέναντι σε αυτή την κλειστή άμυνα, είχαμε κάποιες ευκαιρίες, αλλά δεν μπορέσαμε να βάλουμε κάποιο γκολ και να ξεφύγουμε από τους 29 βαθμούς. Ακολουθούν για μας δύο δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια και πιστεύω ότι γι' αυτή την ομάδα εφόσον επανέλθουν οι τραυματίες μας θα έχουμε μια πολύ καλύτερη εικόνα από αυτή που τουλάχιστον είχαμε στα τελευταία δύο παιχνίδια».

Οι απουσίες είναι η βασική αιτία για τις τελευταίες δύο εμφανίσεις της ομάδας; Έχει χαθεί η χημεία; «Η χημεία της ομάδας μπορούμε να πούμε ότι χάθηκε κυρίως στο παιχνίδι με την Καλλονή γιατί εκεί είχαμε τέσσερις απουσίες και κάναμε δύο αναγκαστικές αλλαγές και έγιναν έτσι έξι. Από 'κει και πέρα δε νομίζω ότι ήμασταν τόσο πολύ κακοί. Όταν παίζεις απέναντι στον Πανιώνιο, μία ομάδα που κοιτάζει πρωτίστως την άμυνα της και παίζει στο μισό γήπεδο, είναι πάρα πολύ δύσκολο να βρεις χώρους και δεν είναι τυχαίο ότι η ομάδα αυτή έχει 37 βαθμούς και όλες οι ομάδες, μεγάλες ή μικρές, την κέρδισαν πάρα πολύ δύσκολα. Γι αυτό παίρνει και αποτελέσματα».

Σχόλια