default-image

"Τελικός" για τον Εργοτέλη με Ελευσίνα στο Λίντο

Μπάσκετ
"Τελικός" για τον Εργοτέλη με Ελευσίνα στο Λίντο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σαν τελικό αντιμετωπίζουν στον Εργοτέλη την σημερινή εντός έδρας αναμέτρηση με τον Πανελευσινιακό που θα ξεκινήσει στις 17:00 στο Λίντο για την 21η αγωνιστική της Β' Εθνικής.

 Μετά τα τελευταία ατυχή αποτελέσματα οι «κιτρινόμαυροι» βρίσκονται στα όρια της ζώνης του υποβιβασμού και χρειάζονται οπωσδήποτε νίκη για να ανακάμψουν. Ο Πανελευσινιακός βέβαια είναι δυνατός αντίπαλος, αλλά με τα περιθώρια να είναι στενά ο Εργοτέλης δεν έχει τη δυνατότητα της επιλογής αγώνων.

Διαιτητές θα είναι οι κ. Δημόπουλος, Σοφιανόπουλος και κομισάριος ο κ. Σαϊτάκη.

Το Ηράκλειο από την πλευρά του δοκιμάζεται την ίδια ώρα στην έδρα του Κρόνου Αγίου Δημητρίου. Οι «κυανόλευκοι» δε βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, ωστόσο έχουν αποδείξει ότι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο καταφέρνουν να παίρνουν το ροζ φύλλο αγώνα. Αυτό ακριβώς είναι ο στόχος και στο αυριανό ματς. Διαιτητές θα είναι οι κ. Καρακάσης, Λιότσος.

Την 21η αγωνιστική συμπληρώνουν τα παιχνίδια Φιλαθλητικός-Ένωση Ιλίου, Παπάγου-Χολαργός, Κορωπί-Έσπερος, Ιωνικός Ν. Νίκη Αμαρουσίου, Προμηθέας Χ.-Ίκαρος Ν. Σμύρνης και Πανιώνιος-Αμύντας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News