default-image

Με τέσσερα γκολ του Ρονάλντο σαρωτική η Ρεάλ

Ποδόσφαιρο
Με τέσσερα γκολ του Ρονάλντο σαρωτική η Ρεάλ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ρονάλντο άρχισε να σκοράρει και δεν έχει σταματημό. Ο Πορτογάλος άσος πέτυχε τέσσερα γκολ στη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης με 7-1 επί της Θέλτα και ανέβηκε στη 2η θέση των σκόρερ στην ιστορία του ισπανικού πρωταθλήματος.

Οι παίκτες και ο πρόεδρος Φλορεντίνο Πέρεθ άκουσαν τα εξ αμάξης από το φίλαθλο κοινό πριν την έναρξη του αγώνα, όμως η απάντηση ήρθε εντός γηπέδου.

Ειδικά ο Ρονάλντο ξεσπάθωσε με τα δύο από τα  τέσσερα γκολ του να είναι υπέροχα και να πανηγυρίζει δείχνοντας το αυτί του στην κερκίδα.

Ο Πορτογάλος σάρωσε τα ρεκόρ με το καρέ των γκολ που πέτυχε. Καταρχήν έφτασε τα 350 σε όλες τις διοργανώσεις με τη Ρεάλ, κατά δεύτερον αυτό ήταν το 36ο κατ τρικ του στην Ισπανία ξεπερνώντας τον Μέσι και κατά τρίτων ξεπέρασε τον εμβληματικό Τέλμο Θάρα στους σκόρερ όλων των εποχών στο ισπανικό πρωτάθλημα και βρίσκεται, πλέον, μόνο πίσω από τον Αργεντινό σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα!

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 41' ο Πέπε, με τρομερή κεφαλιά και στο δεύτερο ημίχρονο ανέλαβε ο CR7. Από το 50' μέχρι το 76', ο Ρονάλντο πέτυχε τέσσερα γκολ, προσπερνώντας, μάλιστα, τον Λουίς Σουάρες (25) στη λίστα των φετινών σκόρερ! Ο Άσπας μείωσε στο 62', αλλά Χεσέ (77') και Μπέιλ (81') ολοκλήρωσαν το… πάρτι των «μερένχες».

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 28ης αγωνιστικής

Σάββατο, 5 Μαρτίου

Ρεάλ Μαδρίτης-Θέλτα 7-1

Βιγιαρεάλ-Λας Πάλμας (19:15)

Χετάφε-Σεβίλλη (21:30)

Ντεπορτίβο Λα Κορούνια-Μάλαγα (23:05)

Κυριακή, 6 Μαρτίου

Μπέτις-Γρανάδα (13:00)

Εϊμπάρ-Μπαρτσελόνα (17:00)

Ρεάλ Σοσιεδάδ-Λεβάντε (19:15)

Σπόρτινγκ Χιχόν-Αθλέτικ Μπιλμπάο (19:15)

Βαλένθια-Ατλέτικο Μαδρίτης (21:30)

Δευτέρα, 7 Μαρτίου

Εσπανιόλ-Ράγιο Βαγεκάνο (21:30)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News