Αθλητισμός

Ακόμα βλέπει εφιάλτες με την Εθνική Ελλάδας ο Ρανιέρι

Άσχημες αναμνήσεις έχει αφήσει τον Κλαούντιο Ρανιέρι το πέρασμά του από την Εθνική Ελλάδας με αποτέλεσμα να το επικαλείται για να αρνηθεί πρόταση που είχε από την Ιταλική Ομοσπονδία να αναλάβει το τιμόνι της Εθνικής.

Ο έμπειρος τεχνικός ερωτηθείς για τις φήμες που τον θέλουν υποψήφιο για τον πάγκο της Εθνικής Ιταλίας επισήμανε ότι δεν είχε πετύχει ως ομοσπονδιακός τεχνικός στην Ελλάδα

"Την τελευταία φορά που προπόνησα μία εθνική ομάδα δεν πήγαν πολύ καλά τα πράγματα...", δήλωσε με νόημα ο Ρανιέρι, ο οποίος θα έχει να θυμάται για πολλά χρόνια το πέρασμά του από την Ελλάδα…

Στη συνέχεια πρόσθεσε, ωστόσο: "Θα ήταν μεγάλη τιμή για μένα να αναλάβω την εθνική ομάδα της χώρας μου αλλά πρόκειται μόνο για φήμες. Αυτή τη στιγμή είμαι συγκεντρωμένος αποκλειστικά στη Λέστερ".

Ο Ρανιέρι, πάντως, δε χάνει το χιούμορ του καθώς όταν ρωτήθηκε για το μυστικότης Λέστερ απάντησε:

"Τους λέω ντίλι-ντιν, ντίλι-ντον, όταν κοιμούνται. Έπειτα τους αγόρασα και ένα καμπανάκι. Από το ξεκίνημα, όταν κάτι δεν πήγαινε καλά, έλεγα "ντίλι-ντιν, ντίλι-ντον, ξυπνήστε" κατά τη διάρκεια των προπονήσεων. Την ημέρα των Χριστουγέννων λοιπόν, αγόρασα για όλους τους παίκτες και το επιτελείο μου ένα μικρό καμπανάκι", δήλωσε ο "Tinkerman".

Εκείνη τη στιγμή μάλιστα οι δημοσιογράφοι του έκαναν δώρο ένα μικρό καμπανάκι και ο Ρανιέρι δέχτηκε με χαρά το δώρο, κουνώντας το και προτρέποντας έναν ρεπόρτερ που βρισκόταν στην αίθουσα να... ξυπνήσει.

Σχόλια