default-image

Ο Μπουρσέλης στο Παγκρήτιο, ο Κανδυλάκης στην... εκκλησία

Αθλητισμός
Ο Μπουρσέλης στο Παγκρήτιο, ο Κανδυλάκης στην... εκκλησία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΑΟ Κρουσώνα-ΟΦΗ αύριο στο Παγκρήτιο. Ένα ματς, ιδιαίτερο για τους παίκτες του ΟΦΗ που προέρχονται από τον Εργοτέλη, μιας και θα ξαναπαίξουν στο Παγκρήτιο! Ένας από αυτούς, ο Αντώνης Μπουρσέλης, βρέθηκε χθες στην αθλητική ενότητα της εκπομπής "Κρήτη Σήμερα" της ΚΡΗΤΗ TV!

Είναι ιδιαίτερο και για τον αρχηγό της ομάδας του Κρουσώνα, τον Μάνο Κανδυλάκη! Ήταν και αυτός χθες καλεσμένος του Γιώργου Μιμίκου. Μόνο πως... αύριο δε θα είναι στο γήπεδο, αλλά...στην εκκλησία! Βλέπετε είχε προγραμματίσει τον... γάμο του και αυτό δεν αλλάζει! Είπαν πολλά αμφότεροι χθες στην εκπομπή αλλά ξεχωρίσαμε κάποιες ατάκες: "Όπως είπε και ο προπονητής μου, ο ΟΦΗ πλέον μπορεί να προκαλεί φόβο! Θέλουμε νίκη σε κάθε ματς και πιστεύουμε πως θα καταφέρουμε να πάρουμε την άνοδο", τόνισε ο Μπουρσέλης (είπε επίσης πως περιμένει έναν καλό αγωνιστικό χώρο στο Παγκρήτιο αφου έχει καιρό χωρίς ματς εκεί).

Ο Κανδηλάκης σχολίασε... "χάνω το ματς αλλά έχω χαρά" (πήρε τις ευχές ήδη) ενώ πρόσθεσε πως η ομάδα του "θέλει ένα βαθμό τουλάχιστον σε αυτό το ματς", για να καταλήξει πως "η άνοδος θα κριθεί στην τελευταία αγωνιστική, στο ΟΦΗ-Φωστήρας"... Για να δούμε!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News