default-image

Προεπιλογή και πρόγραμμα για τη Μικτή Κρήτης

Αθλητισμός
Προεπιλογή και πρόγραμμα για τη Μικτή Κρήτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε αγωνιστικούς ρυθμούς μπαίνει πλέον η Μικτή Κρήτης (16η περιφέρεια, Ηράκλειο, Λασίθι, Ρέθυμνο και Χανιά), καθώς στις 22 και 24 Μαρτίου θα αντιμετωπίσει την 15η Περιφέρεια (ΕΠΣ Δωδεκανήσου, Κυκλάδων, Σάμου, Χίου, Λέσβου).

Η ΕΠΟ αποφάσισε τους αγώνες της Β' φάσης να διοργανώσει η ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής, επιλέγοντας αυτή τη λύση στο θέμα που προκύπτει με τις μετακινήσεις.

Το πρόγραμμα για τις δύο αγωνιστικές έχει ως εξής:

Τρίτη 22/3

15η Περιφέρεια-Μικτή Κρήτης

Πέμπτη 24/3

Μικτής Κρήτης-15η Περιφέρεια

Από κει και πέρα, όπως ανακοίνωσε η ΕΠΣ Ηρακλείου, την Τετάρτη 23 Μαρτίου θα γίνει μια προπόνηση για κάθε Περιφέρεια, κατόπιν συνεννόησης των προπονητών με τον υπεύθυνο της Ένωσης, όσον αφορά τις ώρες και το γήπεδο. Η άφιξη και των δύο αποστολών στο ξενοδοχείο θα είναι από Δευτέρα νωρίς το πρωί, λόγω μετακίνησής τους και κατά συνέπεια θα χρειαστούν τρεις διανυκτερεύσεις.

Οι αποστολές των ομάδων, για κάθε μία ομάδα Νέων, θα συγκροτηθεί ως εξής: Δεκαοκτώ ποδοσφαιριστές, ένας γιατρός, δύο προπονητές, ένας έφορος υλικού και τρεις συνοδοί. Σύνολο κάθε αποστολής 25 άτομα.

Ο Ενωσιακός προπονητής της ΕΠΣΗ, πρωταθλήτριας Ένωσης ομίλου Κρήτης στους Νέους, Δημήτρης Τριβιζαδάκης, ανακοίνωσε τις κλήσεις 25 ποδοσφαιριστών από τις Ενώσεις Χανίων, Ρεθύμνου, Λασιθίου και Ηρακλείου για την προεπιλογή συγκρότησης της Μικτής Περιφέρειας Κρήτης. Την ερχόμενη Δευτέρα, στις 4 το απόγευμα έχουν κληθεί για προπόνηση στο γήπεδο του ΕΓΟΗ.

Οι 25 παίκτες που έχουν κληθεί στην προεπιλογή είναι οι: Γιαπιτζάκης, Μυκονιάτης, Γραμμόζης (ΕΠΣ Χανίων), Βιολάκης, Στεφανάκης, Κανακάκης, Αποστολάκης (ΕΠΣ Ρεθύμνου), Χρονάκης, Βασιλόπουλος, Παπαματθαιάκης, Μουζιούρας, Πετράκης, Χατζαντωνάκης (ΕΠΣ Λασιθίου), Λαγουδάκης, Βαρδάκης, Νοικοκυράκης, Κουτεντάκης, Κομνηνός, Λέλεκας, Χρονάκης, Μαυροματίδης, Αζίζη, Πλαϊτάκης, Σταυρακάκης, Μαυροειδής (ΕΠΣ Ηρακλείου).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News