default-image

Που διατίθενται εισιτήρια για το ΠΑΟΚ-ΟΦΗ

Αθλητισμός
Που διατίθενται εισιτήρια για το ΠΑΟΚ-ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άρχισε από σήμερα η διάθεση των εισιτηρίων για τον Κυριακάτικο αγώνα του ΟΦΗ με τον ΠΑΟ Κρουσώνα στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Οι γηπεδούχοι ανακοίνωσαν τα σημεία προπώλησης, ενώ επιπρόσθετα οι φίλαθλοι του ΟΦΗ μπορούν να τα προμηθεύονται από τη μπουτίκ της ομάδας, κάτω από τη θύρα 1 του γηπέδου «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης».

Αναλυτικά η ενημέρωση αναφέρει: «Ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για το παιχνίδι του ΠΑΟ Κρουσώνα με τον ΟΦΗ, που θα γίνει την Κυριακή 6 Μαρτίου με σέντρα στις 15:00 στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Τα εισιτήρια διατίθενται από το Πρακτορείο ΟΠΑΠ «Κουράκης-Δοκιμάκη» στην Λεωφόρο 62 Μαρτύρων αρ. 5 στην περιοχή της Χανιώπορτας.

Επίσης οι φίλοι του ΟΦΗ μπορούν να προμηθεύονται εισιτήρια από την μπουτίκ της ομάδας, κάτω από τη Θύρα 1 του γηπέδου ΟΦΗ. Οι ώρες διάθεσης από την μπουτίκ του ΟΦΗ είναι:

Παρασκευή 17:30-21:00

Σάββατο 10:00-18:00

Κυριακή 10:00-12:00

Η μπουτίκ θα παραμείνει ανοιχτή μετά το παιχνίδι για την εξυπηρέτηση των φιλάθλων.

Η διοίκηση του ΠΑΟ Κρουσώνα έχει ορίσει γενική είσοδο 10 ευρώ. Οι φίλαθλοι του ΠΑΟ Κρουσώνα θα παρακολουθήσουν τον αγώνα από την Θύρα 1. Οι φίλαθλοι του ΟΦΗ θα εισέλθουν στο Παγκρήτιο Στάδιο από την δυτική είσοδο (εξωτερικό πάρκινγκ) και θα παρακολουθήσουν τον αγώνα από τις Θύρες 19-20. Η είσοδος για παιδιά έως 10 ετών εφόσον συνοδεύονται θα είναι δωρεάν».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News