default-image

Νίκη στα χαρτιά για τον ΟΑΧ

Μπάσκετ
Νίκη στα χαρτιά για τον ΟΑΧ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ακούραστα θα πάρει η ομάδα γυναικών του ΟΑ Χανίων του βαθμούς της νίκης στο κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τον Άρις Καλαμάτας για τη 29η αγωνιστική της Α2 Εθνικής κατηγορίας του μπάσκετ.

Το σωματείο της Καλαμάτας ειδοποίησε ότι δε θα μεταβεί στα Χανιά για το παιχνίδι και η ΕΟΚ ενημέρωσε ότι η αναμέτρηση κατακυρώνεται με σκορ 20-0 υπέρ του ΟΑΧ, ενώ οι Καλαματιανές πέραν του μηδενισμού θα τους αφαιρεθεί και ένας βαθμός τόσο φέτος όσο και του χρόνου.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης αναφέρει:

«Σας ενημερώνουμε ότι, μετά τη δήλωση μη συμμετοχής του Σωματείου ΑΟ ΑΡΙΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ στον αγώνα ΟΑ ΧΑΝΙΩΝ - ΑΟ ΑΡΙΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ της 6/03/2016 για την 19η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α2' Εθνικής κατηγορίας Γυναικών (1ος όμιλος), ο αγώνας ματαιώνεται και κατακυρώνεται υπέρ του Σωματείου ΟΑ ΧΑΝΙΩΝ με σκορ 20 - 0.

Επίσης σας ενημερώνουμε ότι, σύμφωνα με την Ειδική Προκήρυξη του Πρωταθλήματος της Α2' Εθνικής κατηγορίας Γυναικών το Σωματείο ΑΟ ΑΡΙΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ εκτός από τον μηδενισμό υφίσταται μείωση ενός (1) βαθμού από τον βαθμολογικό πίνακα του Πρωταθλήματος της αγωνιστικής περιόδου 2015 - 2016 και ενός (1) βαθμού από τον βαθμολογικό πίνακα του αντίστοιχου Πρωταθλήματος που θα συμμετέχει την αγωνιστική περίοδο 2016 - 2017 (άρθρο 7)».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News