default-image

Βρέντζος: "Να βρεθεί λύση κι ας μην ξαναπεράσω το Μαρτινέγκο"

Ποδόσφαιρο
Βρέντζος: "Να βρεθεί λύση κι ας μην ξαναπεράσω το Μαρτινέγκο"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 Σε σημαντικές αποκαλύψεις προέβη ο Γιώργος Βρέντζος, μιλώντας στο Ράδιο 984 και στο δημοσιογράφο Στέλιο Μαλτεζάκη. Ο εξωδιοικητικός παράγοντας του Εργοτέλη, έχοντας πλέον εκφραστεί ανοιχτά για τον ηγετικό ρόλο που θέλει να έχει στις εξελίξεις, αναφέρθηκε ιδιαίτερα στο σοβαρό ζήτημα που έχει προκύψει με την περίπτωση μη διάλυσης της ΠΑΕ.

Αυτό όπως είπε, προκύπτει μετά τη συνάντηση που είχε ο ίδιος με τον μεγαλομέτοχο Δημήτρη Παπουτσάκη και τον πρώην πρόεδρο Γιάννη Δασκαλάκη: «Το παραδέχτηκε ο Δημήτρης Παπουτσάκης και το κάνει για να κερδίσει χρόνο, να προστατέψει τα συμφέροντά του και να αποφύγει τα χρέη. Έτσι όμως ο Εργοτέλης αποκτά τεράστιο πρόβλημα, που είναι πιο σοβαρό ακόμα και από την αποχώρηση της ομάδας από το πρωτάθλημα».

Ο κ. Βρέντζος μίλησε για τα όσα του είπε ο κ. Παπουτσάκης για τη νέα διάταξη που μπορεί να μηδενίσει το χρέος, εκφράζοντας τον προβληματισμό του για το κατά πόσο μπορεί να ισχύσει κάτι τέτοιο: «Υπάρχει λέει μία νέα διάταξη στον πτωχευτικό κώδικα που λέει ότι μπορεί να μηδενίσει το χρέος. Αν ήταν έτσι θα το χρησιμοποιούσε όλος ο κόσμος. Εγώ έχω δώσει τα στοιχεία στον Ερασιτέχνη, στους μεγαλομετόχους και σε έγκριτους νομικούς να τα μελετήσουν. Απ' ότι φαίνεται η λύση για τη μία πλευρά είναι η καταστροφή για την άλλη».

Όσον αφορά την προσωπική του ενασχόληση με τον Εργοτέλη, ξεκαθάρισε ότι επιθυμεί ηγετικό ρόλο αλλά επεσήμανε ότι αυτό που τώρα απασχολεί είναι να βρεθεί λύση για το μέλλον της ομάδας. «Θέλω να ηγηθώ του Εργοτέλη. Να δημιουργήσουμε ένα ενωτικό σχήμα με παλιούς και νέους παράγοντες. Πρώτα όμως πρέπει να ξεπεράσουμε το πρόβλημα με τη μη διάλυση της ΠΑΕ. Ας βρεθεί λύση κι ας μην ξαναπεράσω την πόρτα του Μαρτινέγκο».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News