default-image

Θέλει να «δέσει» τον Ντοναρούμα η Μίλαν

Ποδόσφαιρο
Θέλει να «δέσει» τον Ντοναρούμα η Μίλαν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

O Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα αν και 17 χρόνων έχει καταφέρει να πάρει θέση βασικού κάτω από τα γκολπόστ της Μίλαν αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον σε μία εξαιρετικά σημαντική θέση.

Με τις εμφανίσεις του, ωστόσο, έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον και άλλων ευρωπαϊκών μεγάλων συλλόγων και η Μίλωνα… τρέχει να του ανανεώσει το συμβόλαιο, το οποίο φυσικά θα έχει μεγάλη ρήτρα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Gazzetta dello Sport, ο αντιπρόεδρος της Μίλαν, Αντριάνο Γκαλιάνι, θα συναντηθεί εντός των ημερών με τους μάνατζερ του παίκτη, Μίνο και Έντσο Ραϊόλα με σκοπό να ανανεώσει το συμβόλαιό του. Με βάση την ιταλική νομοθεσία, πάντως, επειδή είναι κάτω των 18 ετών μπορεί να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο μόνο για τρία έτη.

Ο Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα, λοιπόν, αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο ως το 2019 και του χρόνου που θα είναι ενήλικος δεν αποκλείεται να επαναδιαπραγματευθεί τη συμφωνία αυτή. Η συμφωνία θα είναι κερδοφόρα για το νεαρό καθώς, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, θα λαμβάνει 1 εκατομμύριο ευρώ το χρόνο συν τα μπόνους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News