default-image

Διαψεύδουν Γιουνάιτεντ, Τσέλσι και Άρσεναλ

Ποδόσφαιρο
Διαψεύδουν Γιουνάιτεντ, Τσέλσι και Άρσεναλ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι και Άρσεναλ πήραν άμεσα θέση στα δημοσιεύματα που τους ήθελαν να συζητούν το ενδεχόμενο να αφήσουν το Champoins League με σκοπό να συμμετάσχουν σε ένα νέο πρωτάθλημα που θα έχει περισσότερα έσοδα.

Οι τρεις μεγάλες… δυνάμεις του αγγλικού ποδοσφαίρου με ανακοίνωσή τους διαψεύδουν το δημοσίευμα της εφημερίδας «Sun», η οποία είχε χρησιμοποιήσει και μία φωτογραφία με τους προέδρους των ομάδων κατά την έξοδο από ξενοδοχείο στο οποίο είχαν συναντηθεί.

Γιουνάιτεντ, Τσέλσι και Άρσεναλ επέλεξαν την «Daily Mirror» για να στείλουν το μήνυμά τους ότι δηλαδή μία ενδεχόμενη απόσυρσή τους από το Champions League θα αποδεικνυόταν καταστροφική τόσο για τις ίδιες όσο και για το πρωτάθλημα της Premier League μια και οι απώλειες εσόδων θα ήταν τεράστιες.

Μάλιστα υποστηρίζουν ότι στη συνάντηση που έγινε η κουβέντα κινήθηκε γύρω από τη διοργάνωση των φιλικών αγώνων του καλοκαιριού που θυμίζουν ένα μικρό Champions League και πως μπορούν να εξελιχθούν περισσότερο.

Να σημειωθεί ότι στη συνάντηση βρέθηκαν εκπρόσωποι και των Μάντσεστερ Σίτι και Τότεναμ, όμως οι δύο συγκεκριμένοι σύλλογοι δεν έχουν πάρει θέση ακόμα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News