Αθλητισμός

Οι διαιτητές του τελικού Κυπέλλου και τα εισιτήρια

Οι κ. Πηλοΐδης, Αναστόπουλος Π. και Παντελίδης θα είναι οι διαιτητές του τελικού Κυπέλλου μπάσκτ που είναι προγραμματισμένος για την ερχόμενη Κυριακή ανάμεσα στο Φάρο Κερατσινίου και τον Παναθηναϊκό.

Ο τελικός θα ξεκινήσει στις 17:30 στο ΟΑΚΑ και θα κρίνει τον πρώτο τίτλο της χρονιάς. Μπορεί ο Παναθηναϊκός να είναι το απόλυτο φαβορί, όμως το γεγονός ότι μία ομάδα Α2 κατηγορίας κατάφερε να φτάσει ως τον τελικό δίνει ένα άλλο ενδιαφέρον στο θεσμό.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ανακοίνωσε και τα σημεία πώλησης των εισιτηρίων αναφέροντας:

«O41ος τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας είναι εδώ! Ο πρώτος τίτλος της χρονιάς θα κριθεί στις 6 Μαρτίου (17.30) στο ΟΑΚΑ με την αναμέτρηση Φάρος-Παναθηναϊκός. Μπορείτε κι εσείς να κλείσετε τη θέση σας στο γήπεδο μέσω ίντερνετ κάνοντας κλικ εδώ https://www.viva.gr/tickets/sports/41os-telikos-kypellou-elladas-mpasket/

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η διαδικασία αγοράς μεμονωμένων εισιτηρίων έχει αλλάξει και βάσει της σχετικής νομοθεσίας, θα πρέπει να δίνεται ο Α.Μ.Κ.Α. και να επιδεικνύεται το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας, τόσο κατά τη στιγμή αγοράς του εισιτηρίου, όσο και στις θύρες πριν την είσοδό σας στο ΟΑΚΑ.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας κλείστε τη θέση σας και στα ακόλουθα σημεία πώλησης:

*Public, 7Spots, Ιανός, Reload Stores, Media Markt

*Γραφείο Viva.gr στο "The Mall Athens", Α. Παπανδρέου 35, Μαρούσι, Επίπεδο 2 (Ωράριο Λειτουργίας: Δευ - Παρ: 10:00 - 21:00, Σaβ: 09:00 - 20:00) - Τυπώνοντας το εισιτήριο σας σε μορφή Α4 χαρτί PDF και για την είσοδο σας στο Γήπεδο θα πρέπει να κόβετε το κάτω μέρος που είναι το Barcode για την τοποθέτηση στο Τουρνικέ του γηπέδου.

*Τηλεφωνικά στο 11876».

Σχόλια