Αθλητισμός

Και η Δεβετζή στο Αρκαλοχώρι για το φιλικό Βετεράνων

Περίπου ένα μήνα μετά το φιλικό στο κλειστό στα Δύο Αοράκια, η ομάδα Βετεράνων Ελλάδας μπάσκετ επιστρέφει στην Κρήτη για ένα ακόμη παιχνίδι φιλανθρωπικού χαρακτήρα, το οποίο διοργανώνει η Αναγέννηση την ερχόμενη Παρασκευή 4 Μαρτίου, στις 6 μ.μ., στο κλειστό του Αρκαλοχωρίου.

 Με σύνθημα «συμπαίκτες στη ζωή», Βετεράνοι Ελλάδας και Βετεράνοι και εν ενεργεία αθλητές της Αναγέννησης θα αναμετρηθούν με σκοπό να συγκεντρωθούν όσο το δυνατό περισσότερα χρήματα με σκοπό την ενίσχυση του Κέντρου Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με Νοητική Υστέρηση "Δικαίωμα στη ζωή".

Η ομάδα Βετεράνων Ελλάδας θα είναι ενισχυμένη σε σχέση με αυτή που είδαμε στα Δύο Αοράκια, καθώς έχουν δηλώσει ότι θα συμμετάσχουν και οι Μπάνε Πρέλεβιτς, Ντίνος Αγγελίδης, Λευτέρης Κακιούσης, Γιώργος Χρυσανθόπουλος και Γιάννης Λάππας. Η σύνθεση δεν έχει ακόμα επισημοποιηθεί, όμως σίγουρα στον πάγκο θα είναι ο Γιάννης Ιωαννίδης. Αξίζει να σημειωθεί ότι η αποστολή των Βετεράνων Ελλάδας θα φτάσει την Πέμπτη το μεσημέρι στο Αρκαλοχώρι, με σκοπό να συμμετάσχει σε διάφορες εκδηλώσεις.

Την ομάδα της Αναγέννησης αποτελούν οι Γαβριλάκης Κώστας, Χριστάκης Γιώργος, Ψαθάκης Γρηγόρης, Μαραγκάκης Μανόλης, Δολαψάκης Αντώνης, Μαχαιριανάκης Γιώργος, Μελεσανάκης Λευτέρης, Πλευράκης Μιχάλης, Χριστάκης Αντώνης, Χατζηκωνσταντίνου Βασίλης, Παπαδαντωνάκης Νίκος, Μαραγκάκης Ανδρέας, Κριτσωτάκης Γιώργος, Μακράκης Μανόλης και Ξανθάκης Μιχάλης.

Στα δύο πρώτα δεκάλεπτα θα αγωνιστεί η ομάδα των παλαιμάχων της Αναγέννησης και στο δεύτερο ημίχρονο μια μικτή ομάδα με όλους τους εν ενεργεία παίκτες.

Προπονητές θα είναι οι Μανόλης Δραμιντινός, Νίκος Κυριαζής, Μανόλης Καλογεράκης και Γιώργος Μελισσουργάκης.

Στο κλειστό του Αρκαλοχωρίου, όμως, θα βρεθεί και η Ολυμπιονίκης μας στο τριπλούν Πηγή Δεβετζή, η οποία αποδέχτηκε το αίτημα των διοργανωτών και θα δώσει λίγο περισσότερη λάμψη σε αυτή τη σημαντική διοργάνωση.

Τα εισιτήρια

Όσοι θέλουν να προμηθευτούν εισιτήρια μπορούν να βρουν στο Ηράκλειο στα Super Market "Χαλκιαδάκης" (λ. Σοφοκλή Βενιζέλου, Τάλως - Μαυσώλου & Ηροδότου, Νέα Αλικαρνασσός - Κορωναίου 7 και λεωφόρος Καλοκαιρινού) και στο Αρκαλοχώρι στο κατάστημα "Γερμανός", στη "Ραστώνη" club και στο λογιστικό γραφείο Βιδάκη Μαρία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αρωγοί στην προσπάθεια της Αναγέννησης είναι η Περιφέρεια Κρήτης, ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας και ο Δ.Ο.Π.ΑΠ. Επίσης σημαντική είναι η συμβολή της ΕΚΑΣΚ, του Πολιτιστικού Συλλόγου Αρκαλοχωρίου, του Πολιτιστικού Συλλόγου Θραψανού και του Αθλητικού Συλλόγου ΑΘΛΗΣΥ. Για την επιτυχία της διοργάνωσης δουλεύουν και θα δουλέψουν πολλοί εθελοντών, ενώ φυσικά σημαντική είναι η συμβολή των χορηγών.

Σχόλια