default-image

Έτοιμες να φύγουν από το Champions League οι αγγλικές ομάδες

Ποδόσφαιρο
Έτοιμες να φύγουν από το Champions League οι αγγλικές ομάδες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά το σχίσμα στο μπάσκετ κάτι ανάλογο ετοιμάζεται και στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Όπως αναφέρει ρεπορτάζ της «Sun», οι αγγλικοί σύλλογοι σκέφτονται πολύ σοβαρά την αποχώρησή τους από το Champions League και τη συμμετοχή τους σε μία νέα λίγκα που θα δημιουργηθεί.

Μάλιστα το ρεπορτάζ της αγγλικής εφημερίδας δημοσιεύει και φωτογραφίες στις οποίες παρουσιάζονται οι διοικούντες των «μεγάλων» συλλόγων της Premier League να αποχωρούν από ξενοδοχείο, όπου είχαν συναντηθεί με σκοπό να συζητήσουν αυτό το ενδεχόμενο.

Όπως αναφέρει η «Sun»: «Ο αντιπρόεδρος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Εντ Γούντγουορντ, ο πρόεδρος της Τσέλσι, Μπρους Μπακ, ο εκτελεστικός διευθυντής της Άρσεναλ, Ιβάν Γαζίδης, ο ομόλογός του στη Μάντσεστερ Σίτι, Φεράν Σοριάνο και αυτός της Λίβερπουλ, Ίαν Ερ, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και συζήτησαν για το ενδεχόμενο αγγλικής εξόδου από το Champions League, προκειμένου να θεσπιστεί μια νέα διοργάνωση.

Μετά το ραντεβού, οι διοικούντες των συλλόγων με τις χειραψίες και τα χαμόγελα, φανέρωσαν το θετικό κλίμα εν μέσω του οποίου φαίνεται να συζήτησαν»…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News