Αθλητισμός

Με Αθανασιάδη, χωρίς Ροντρίγκες ο ΠΑΟΚ στον ημιτελικό

Χωρίς τον Γκάρι Ροντρίγκες, αλλά με τον Κλάους Αθανασιάδη να είναι στην αποστολή, ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αυριανό ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας που θα ξεκινήσει στις 19:30 στην Τούμπα.

Ο Αθανασιάδης προπονήθηκε κανονικά και τέθηκε στη διάθεση του Ίγκορ Τούντορ, ενώ αντίθετα ο Ροντρίγκες επειδή προέρχεται από διπλό τραυματισμό και υπάρχει κίνδυνος υποτροπής προτιμήθηκε να μείνει εκτός αποστολής.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, στη σημερινή προπόνηση ο Τούντορ δούλεψε στη συνολική τακτική προσέγγιση του αγώνα με επί μέρους ασκήσεις για την ανασταλτική λειτουργία σε συνθήκες αγώνα, αλλά και στις στημένες φάσεις.

Επίσης δούλεψαν στον τρόπο ανάπτυξης και την εκμετάλλευση των στημένων φάσεων. Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν 20 ποδοσφαιριστές.

Πιο συγκεκριμένα ο προπονητής του ΠΑΟΚ συμπεριέλαβε στην αποστολή τους Βελλίδη, Σιαμπάνη, Μαλεζά, Χατζηισαΐα, Τζαβέλλα, Βίτορ, Κίτσιου, Λέοβατς, Κοροβέση, Χαρίση, Κάτσε, Τσίμιροτ, Τζιόλη, Σάμπ , Αντόνις, Μυστακίδη, Πέλκα, Κάκκο, Μακ και Αθανασιάδης.

Σχόλια