default-image

"Κλειδώνει" για Παγκρήτιο το ΠΑΟΚ-ΟΦΗ

Αθλητισμός
"Κλειδώνει" για Παγκρήτιο το ΠΑΟΚ-ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην τελική ευθεία μπαίνουν σήμερα οι συζητήσεις για τον ορισμό του προσεχούς αγώνα ανάμεσα στον ΠΑΟ Κρουσώνα και τον ΟΦΗ στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ είχαν χθες αρκετές διαβουλεύσεις σχετικά με την έδρα του αγώνα, ενώ συνομίλησαν τόσο με την Αστυνομία, όσο και με τους υπεύθυνους του Παγκρήτιου Σταδίου. Όπως προέκυψε, το Παγκρήτιο Στάδιο είναι διαθέσιμο και ήδη έχει ξεκινήσει η διαδικασία ώστε να οριστεί εκεί το παιχνίδι της Κυριακής. Οι Κρουσανιώτες είχαν επικοινωνία και με την Επιτροπή Αγωνιστικού της Γ' Εθνικής και χρειάζεται να ξεπεραστούν κάποια γραφειοκρατικά ζητήματα για να αλλάξει η έδρα του αγώνα, καθώς το Παγκρήτιο δεν έχει δηλωθεί ως έδρα της ομάδας (σ.σ. δεύτερη έδρα είναι το γήπεδο του Αλμυρού). Επίσης η προφορική εισήγηση της Αστυνομίας για διεξαγωγή του αγώνα στο Παγκρήτιο Στάδιο είναι θετική.

Στον ΠΑΟΚ άλλωστε είχαν τονίσει εξαρχής ότι θέλουν να διοργανώσουν έναν αγώνα αντάξιο του ονόματος του ΟΦΗ και να δώσουν τη δυνατότητα σε όλους τους φιλάθλους του ΟΦΗ και του Ηρακλείου γενικότερα να παρακολουθήσουν το παιχνίδι. Σίγουρα η πιθανότητα διεξαγωγής στον Κρουσώνα θα έδινε μια ιστορικότητα στο ματς για τον ΠΑΟΚ, όμως ο κόσμος θα ήταν λιγότερος απ' ό,τι εκτιμάται ότι θα είναι στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Μετά που θα "κλείσει" οριστικά η έδρα του αγώνα, η διοίκηση του ΠΑΟΚ θα ανακοινώσει τις λεπτομέρειες σχετικά με τα εισιτήρια και την προσέλευση των φιλάθλων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News