default-image

Νίκησε 1-0 τον Ηρακλή ο Ατρόμητος

Ποδόσφαιρο
Νίκησε 1-0 τον Ηρακλή ο Ατρόμητος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπορεί στον Ατρόμητο να είχαν στο μυαλό τους τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου απέναντι στην ΑΕΚ την ερχόμενη Πέμπτη στο ΟΑΚΑ ωστόσο  δεν χαρίστηκαν στον Ηρακλή, επικρατώντας 1-0 με πολύ καλή εμφάνιση.

Σκόρερ  για τους γηπεδούχους, που δεν ενοχλήθηκαν καθόλου στην άμυνα και είχαν ευκαιρίες για μεγαλύτερη επικράτηση, ήταν ο Άντονι Λε Ταλέκ στο 25ο λεπτό.

Μετά το γκολ ο Ατρόμητος έχασε μέτρα στο γήπεδο καθώς οι φιλοξενούμενοι πίεσαν αρκετά, όμως η άμυνά τους δεν ενοχλήθηκε ιδιαίτερα. Το ματς έχασε τον ρυθμό του στο φινάλε του ημιχρόνου, που βρήκε τους Περιστεριώτες να προηγούνται 1-0.

Ο Ατρόμητος επέστρεψε καλύτερος από τα αποδυτήρια και ήταν εμφανές πως έψαχνε ένα δεύτερο γκολ .

Ο Χουάντερσον κράτησε ζωντανή την ομάδα του στο 77ο λεπτό, όταν απέκρουσε δύσκολα σουτ του Σουμπίνιο, που ταλαιπωρούσε συνεχώς τους αντίπαλους αμυντικούς. Ο Γηραιός επιχείρησε να φέρει την μπάλα στην περιοχή των γηπεδούχων, που όμως δεν αντιμετώπισαν το παραμικρό πρόβλημα και κράτησαν εύκολα το υπέρ τους σκορ μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Ατρόμητος (Τραϊανός Δέλλας): Μπάρκας, Λαζαρίδης, Μπίτολο, Κεϊτά, Ούμπιντες, Κιβρακίδης, Μπρίτο, Φυτανίδης, Ματέι (70' Στόιτσεφ), Σουμπίνιο (81' Γροντής), Λε Ταλέκ (88' Παπαδόπουλος)

Ηρακλής (Νίκος Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Καρασαλίδης, Κυριακίδης, Μπαρτολίνι (45+3' Μπουλούτ), Μοντέιρο (66' Ζαμπάζης), Λεοζίνιο, Ρομάνο (76' Τσιλιανίδης), Ζιάμπαρης, Βέλλιος

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News