Αθλητισμός

Η απάντηση του Ράλλη στον Ίκαρο Νέας Σμύρνης

Κατά της διαιτησίας του χθεσινού αγώνα του με το Ηράκλειο αναφέρθηκε με καυστική ανακοίνωση του ο Ίκαρος Νέας Σμύρνης.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν πολλά παράπονα από τη διαιτησία κυρίως του 2ου  διαιτητή, Ηλία Καρπάνου και κάνουν λόγο για καρναβάλι και κυνήγι χαμένου θυσαυρού.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει: «Μετά το χθεσινό αγώνα της ομάδας μας (28/02/2016) στο Ηράκλειο από την πρωτοπόρο ομάδα του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής αναρωτιόμαστε…

1. Σε πόσες εβδομάδες είναι το Καρναβάλι;

2. Εάν ο β' διαιτητής κος Καρπάνος λόγω του νεαρού της ηλικίας του συμμετέχει σε group καρναβαλιού ή στο κυνήγι του χαμένου θησαυρού λόγω της καταγωγής του από την Αχαΐα.

3. Εάν τις προσεχείς ημέρες που είναι η παρέλαση ντυθεί πάλι διαιτητής και σε ποιο group θα συμμετέχει.

Στην Ελλάδα του 2016 το να ζητάς το αυτονόητο είναι ουτοπία. Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση. Περαστικά στο μπάσκετ, κύριοι. Εκ του Δ.Σ.».

Ο προπονητής του Ηρακλείου ωστόσο, Βασίλης Ράλλης μέσω μηνύματός του σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης απάντησε σχετικά:

 «Επειδή έχει πολύ πρωτάθλημα ακόμα, δεν θα μπω σε ανάλυση. Και επειδή σέβομαι. Όποιος καταλαβαίνει καλώς, όποιος όχι δεν πειράζει. Στο χειρότερό μας φετινό παιχνίδι κερδίσαμε δίκαια. Είναι δεύτερο ματς φέτος, που ο αντίπαλος κερδίζει φάουλ στη λήξη, είτε για να κερδίσει είτε για να ισοφαρίσει. Εάν υπάρχει κάτι παρόμοιο σε άλλη έδρα της Ελλάδας, τα τελευταία πέντε χρόνια, θυμίστε μου σας παρακαλώ.

Επίσης, σας παρακαλώ, πείτε μου εάν θυμάστε έναν προπονητή που να δίνουν τέτοιο φάουλ στο τέλος εις βάρος της ομάδας του, στην έδρα του, κι αυτός να δίνει το χέρι του στον διαιτητή. Σεβαστείτε εσείς το άθλημα πρώτα, που το υπηρετείτε, και μετά κοιτάξτε γύρω σας. Αυτοκριτική, κύριοι».

Σχόλια