default-image

Παρελθόν από τον ΟΦΗ ο Σήφης Δασκαλάκης

Ποδόσφαιρο
Παρελθόν από τον ΟΦΗ ο Σήφης Δασκαλάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χώρισαν φιλικά ο Σήφης Δασκαλάκης με τον ΟΦΗ, μετά από συζήτηση που είχαν σήμερα οι δύο πλευρές.

Στο διαζύγιο οδήγησε το γεγονός ότι υπάρχει περιορισμός συμμετοχής των παικτών άνω των 33 ετών στην Γ Εθνική (μόνο τρείς στην 18αδα), κάτι που δεν δίνει μεγάλα περιθώρια στον έμπειρο τερματοφύλακα να βοηθήσει τον ΟΦΗ στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος (από τη στιγμή που ο ΟΦΗ έχει στην ίδια ηλικακή κατηγορία και τους Κώτσιο, Κιάσσο, Πίτσο), ενώ υπάρχουν και άλλοι 4 τερματοφύλακες στην ομάδα (Δερμιτζάκης, Κασμερίδης, Βλάχος, Γιαννόπουλος).

Στην ανακοίνωση του ο ΟΦΗ ευχαριστεί τον Σήφη Δασκαλάκη για την συνεργασία που είχαν και τονίζει ότι «αποχωρεί όπως ήρθε στον ΟΦΗ. Σαν φίλος».

Η ανακοίνωση του ΟΦΗ για τον Σήφη Δασκαλάκη αναφέρει:

«H Διοικούσα Επιτροπή του ΟΦΗ αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει θερμά τον Σήφη Δασκαλάκη για τη συνεργασία που είχαμε απο τα τέλη Οκτώβριου μέχρι και σήμερα.

Δυστυχώς ο περιορισμός της συμμετοχής των παικτών άνω των 33 ετών που υπάρχει στην Γ Εθνική (μόνο τρείς στην 18αδα), δεν μας επιτρέπει να συνεχίσουμε την συνεργασία μαζί του, καθώς η προτεραιότητα της ομάδας έχει δοθεί σε άλλες θέσεις, όπου αγωνίζονται παίκτες που υπάγονται ηλικιακά στην ίδια κατηγορία (Κώτσιος, Κιάσσος, Πίτσος).

Η πρόθεση μας για τον Σήφη Δασκαλάκη ήταν εντελώς διαφορετική. Τον καλέσαμε να βοηθήσει με την εμπειρία του και ο ίδιος το αποδέχθηκε με χαρά, δείχνοντας την αγάπη του για τον ΟΦΗ. Η εξέλιξη, σαφώς αδικεί την προσπάθεια που έκανε όλο αυτό το διάστημα, προπονούμενος με την ομάδα μας για να επανέλθει σε αγωνιστική φόρμα.

Δεν μπορούσαμε όμως να τον κρατήσουμε, γνωρίζοντας ότι δεν θα είχε την ευκαιρία να παίξει.

Τον ευχαριστούμε για το διάστημα αυτό που ήταν μαζί μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία σε ότι και αν κάνει.

Για μας ο Σήφης Δασκαλάκης, αποχωρεί όπως ήρθε από τον ΟΦΗ. Σαν φίλος».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News