Αθλητισμός

Τα δίνει όλα για Μήτρογλου η Μπενφίκα

Η παρουσία του  Κώστα Μήτρογλου  θέλει την  Μπενφίκα να βάζει βαθιά το χέρι στην τσέπη για τον  κρατήσει  στο ρόστερ της!

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα  «O Jogo», η Μπενφίκα έχει προτίθεται να δώσει  7 εκατ. ευρώ στη Φούλαμ στο φινάλε της σεζόν (σε τρεις δόσεις μέχρι την 1η Αυγούστου 2018), βάζοντας σε εφαρμογή την οψιόν αγοράς του έλληνα επιθετικού.  

Η αλήθεια πάντως είναι ότι δεν αρκεί αυτό για  να κρατήσει οι Πορτογάλοι τον Μήτρογλου αφού θα πρέπει να τα βρουν και με τον παίκτη στο οικονομικό.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα για να γίνει αυτό  χρειάζεται να δώσουν  στον Μήτρογλου αρκετά χρήματα παραπάνω από το 1,3 εκατ. ευρώ τον χρόνο που λαμβάνει αυτή τη στιγμή στη Λισσαβώνα.

Αυτό σημαίνει, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ότι θα  απαιτηθεί ένα ποσό που θα φτάνει τουλάχιστον στο 1,7 εκατ. ευρώ ετησίως .

Υπενθυμίζουμε ότι ο Μήτρογλου είχε δεχτεί να παραιτηθεί από ένα σημαντικό μέρος του συμβολαίου του με τη Φούλαμ, το οποίο του εξασφάλιζε 2,3 εκατ. ευρώ καθαρά ετησίως, προκειμένου να γίνει μετακομίσει  στους Αετούς της Λισσαβώνας.

Σχόλια