Αθλητισμός

Συγκλονίζει ο πατέρας του Βλαστού

Ο Λευτέρης Βλαστός στάθηκε παλικάρι για ένα μεγάλο διάστημα απέναντι στα προβλήματα υγείας. Πάλεψε γενναία! Δυστυχώς όμως πριν λίγες ημέρες, στα 32 του μόλις χρόνια, κόπηκε το νήμα της ζωής.

Ο αδικοχαμένος νέος είχε μια μεγάλη αγάπη. Τον ΟΦΗ. Και η Θύρα 4 δεν τον ξέχασε, τιμώντας τη μνήμη του. Ο πατέρας του σε μία συγκλονιστική επιστολή, απευθύνει το ευχαριστώ του στην ομιλίτικη οικογένεια, ραγίζοντας καρδιές όταν αναφέρει ότι ο γιος του πλέον από ψηλά θα ανεμίζει την ασπρόμαυρη σημαία…

«H oικογένεια του Λευτέρη Βλαστού, που έφυγε λίγες μέρες πριν από κοντά μας, αισθάνεται έντονα την ανάγκη, να εκφράσει τη βαθιά της ευγνωμοσύνη, κι ένα μεγάλο ευχαριστώ, στους οργανωμένους φιλάθλους του ΟΦΗ, σε όλη την ομιλίτικη οικογένεια, για την αμέριστη ηθική και υλική συμπαράσταση τους, στην πεντάχρονη μάχη του παιδιού μας με την επάρατη νόσο.

Η ιαχή της εξέδρας «Λευτέρη ζεις, για πάντα ΟΦΗτζής» και η σιγή τη Θύρας 4 για ένα ημίχρονο, στον τελευταίο αγώνα της ομάδας μας στο Γεντί Κουλέ, μας συγκίνησε ιδιαίτερα.

Ευχόμαστε στην ομάδα μας, γρήγορα να ξεπεράσει τις περιπέτειες της και να βρεθεί ξανά στα μεγάλα ποδοσφαιρικά σαλόνια, που δικαιούται να ανήκει.

Και φανταζόμαστε από τώρα και το Λευτέρη μας, κάπου εκεί ψηλά, να ανεμίζει την ασπρόμαυρη σημαία και να πανηγυρίζει κατενθουσιασμένος.

Άλλη μια φορά, σας ευχαριστούμε από καρδιάς.

ΖΗΤΩ Ο ΟΦΗ!

ΖΗΤΩ οι υπέροχοι φίλαθλοι του!»

Σχόλια