Αθλητισμός

Έτσι έζησε τη βραδιά με τον Κονταρό ο Ερμής!

Ξημερώματα, έκλεισαν το «Φως», αφού το κέφι πατούσε γκάζια με την παρουσία του Ερμή Ζωνιανών, που έκανε εκεί την ετήσια εκδήλωση του στην Αττική.

Ο Μανώλης Κονταρός, έχοντας  επιστρέψει από το τρομερό ατύχημα μαζί με τον Άγιο που είχε βοηθό, ήταν το πρόσωπο της βραδιάς, ενώ ο πολύ καλός του φίλος και πρόεδρος του Ερμή Γιάννης Κάββαλος, μας μετέφερε στιγμές που έζησε ο κρητικός καλλιτέχνης.

«Είχε πάει στο Ναύπλιο όπου ένας καλός του φίλος τον είχε προσκαλέσει σε μια βάπτιση. Έπρεπε να πάει γιατί μου έλεγε ότι είναι αδελφός και δεν μπορούσε να κάνει αλλιώς. Στην επιστροφή, μια οδηγός τους έκανε προσπέραση και τους βρήκε στον μπροστινό τροχό. Το αμάξι τους πήρε τούμπες και ήλθε ειδικό συνεργείο που απεγκλώβισε τον Κονταρό.  Δεν πήρε όμως φωτιά όπως γράψανε. Έβγαιναν καπνοί από τα κλιματιστικά και άλλα μέρη που χτυπήθηκαν».

Ο Γιάννης Κάββαλος, δεν μπόρεσε να κρύψει τον θαυμασμό του για τη δύναμη ψυχής του Κονταρού να τραγουδήσει μετά από αυτό. Βραδιά ανεπανάληπτη, με τον Μανόλη Λιδάκη και τη Γλυκερία που επιβραβεύτηκε και αγωνιστικά την επομένη με το 3-0 επί της Κηφισιάς!

Σχόλια