default-image

Χαμόγελα και αυτοπεποίθηση για τους παίκτες

Αθλητισμός
Χαμόγελα και αυτοπεποίθηση για τους παίκτες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κλίμα ευφορίας στον ΟΦΗ μετά το χθεσινό νικηφόρο ματς με τη Γλυφάδα, αλλά και τη μείωση της διαφοράς από την πρώτη θέση.

Τα χαμόγελα έδιναν και έπαιρναν, ενώ οι ποδοσφαιριστές επιβεβαίωσαν σε ένα ακόμη ματς την ανωτερότητα τους.

Ο Ανέστης Νάστος ανέφερε στις δηλώσεις του: «Εμείς κοιτάμε μόνο την ομάδα μας. Είναι οι σημαντικοί οι τρείς βαθμοί και με καλό ποδόσφαιρο για να ευχαριστιέται και ο κόσμος. Ήμασταν κυρίαρχοι και στα 90 λεπτά του αγώνα. Θα πρέπει να συνεχίσουμε με την ίδια σοβαρότητα και πειθαρχία. Η ομάδα μας να παίρνει την ουσία και να έχει και καλή παρουσία στο γήπεδο. Εμείς πάμε για το απόλυτο μέχρι το τέλος και τότε θα κάνουμε ταμείο».

Από την πλευρά του ο Αντώνης Μπουρσέλης, στάθηκε στην καλή εικόνα της ομάδας και τη διαφορά που μειώθηκε: «Τα αποτελέσματα αυτής της αγωνιστικής μας ευνόησαν. Κάναμε και εμείς όμως κάναμε καλή εμφάνιση και κερδίσαμε δίκαια. Τώρα βλέπουμε με πιο αισιόδοξο μάτι τη συνέχεια. Στο πρώτο ημίχρονο δοκιμάσαμε ένα σχηματισμό που δεν μας βγήκε όσο περιμέναμε. Παρ' όλα αυτά, στο δεύτερο ημίχρονο βελτιωθήκαμε και πετύχαμε το στόχο μας. Εμείς κοιτάμε τη δική μας ομάδα και τη δουλειά μας. Έχουμε ακόμη μπροστά μας 11 αγωνιστικές. Εμείς συνεχίζουμε με στόχο να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια, για να πετύχουμε το στόχο μας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News