Αθλητισμός

Νιόπλιας: "Έχουμε πίστη για τον στόχο"

Διπλά χαμόγελα για τον ΟΦΗ, καθώς πέρα από τη δική του νίκη, ήρθε ευνοϊκό αποτέλεσμα από τον Ταύρο, με την ήττα του Φωστήρα από τον Ιωνικό.

Αρχικά ο Νίκος Νιόπλιας τόνισε για το ματς: «Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για τη νίκη μας. Ήμασταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο και κερδίσαμε δίκαια».

Για την διάταξη 3-5-2 που επέλεξε στο πρώτο ημίχρονο: «Για μένα είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα η Γ Εθνική. Δεν είναι όπως η Σούπερ Λιγκ, όπου γνωρίζεις πρόσωπα και πράγματα. Κάπου είμαι στα τυφλά. Πίστευα ότι ο αντίπαλος θα παίξει κλειστά. Δεν συνέβη αυτό και διαψεύστηκα. Είχαμε κάποια προβλήματα με τη διάταξη που επιλέξαμε στο πρώτο ημίχρονο. Το λύσαμε όμως στο δεύτερο. Όσο περνάει ο καιρός μαθαίνω και εγώ».

Ειδική μνεία έκανε ο έμπειρος τεχνικός στην ατμόσφαιρα που υπήρχε στο γήπεδο: «Έχουμε καλή ομάδα, καλούς παίκτες και θέλω να δώσω και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο γιατί πραγματικά μας δίνει μεγάλη δύναμη. Πιστεύει σε εμάς και δεν έχει κανείς το δικαίωμα να τον διαψεύσει και να τον απογοητεύσει. Δεν υπάρχουν πολλές ομάδες στο Ελληνικό ποδόσφαιρο όπως ο ΟΦΗ. Με τόσο κόσμο και τέτοιο παλμό. Πρέπει να τους ευχαριστούμε κάθε στιγμή. Αφήνουμε πίσω αυτό το παιχνίδι και συνεχίζουμε. Μας περιμένει ένας μαραθώνιος. Χρειαζόμαστε την πίστη και την έχουμε, για να προχωρήσουμε».

Για την ήττα του Φωστήρα υπογράμμισε: «Είναι δώρο για μας η ήττα του Φωστήρα. Στην Κηφισιά εμείς κερδίσαμε και κάπου στεναχωρηθήκαμε επειδή και ο Φωστήρας κέρδισε στη Ραφήνα. Πλέον προκαλούμε φόβο. Ο Φωστήρας και ο ΟΦΗ είναι οι δυο ομάδες που θα διεκδικήσουν. Εμείς είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση πάντως. Δεν με ενδιαφέρει πως είναι ο Φωστήρας».

Από την πλευρά του ο τεχνικός της Γλυφάδας, Δημήτρης Μανταλόβας σημείωσε: «Ξέραμε που ήρθαμε να παίξουμε. Προσπαθήσαμε για το καλύτερο. Εμείς προσπαθούμε να χτίσουμε μια ομάδα με νέα παιδιά που θα παίζουν με πάθος και δύναμη. Συγχαρητήρια στον ΟΦΗ για τη νίκη του και τον ευχαριστούμε για τη φιλοξενία. Εμείς θα συνεχίσουμε την προσπάθεια, μήπως και μπορέσουμε να μαζέψουμε κάποιους βαθμούς και να μείνουμε στην κατηγορία».

Σχόλια