default-image

Χρέος για το Ηράκλειο, υπέρβαση για τον Εργοτέλη

Μπάσκετ
Χρέος για το Ηράκλειο, υπέρβαση για τον Εργοτέλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το χρέος του καλείται να κάνει σήμερα το Ηράκλειο, το οποίο υποδέχεται στις 17:30 στο κλειστό στα Δύο Αοράκια τον προτελευταίο Ίκαρο Νέας Σμύρνης για την 20ή αγωνιστική της Β' Εθνικής.

Οι «κυανόλευκοι» σε αυτά τα ματς δεν έχουν διλήμματα. Από τη στιγμή που θέλουν να πρωταγωνιστήσουν και να διατηρήσουν την πρώτη θέση, καλούνται να παρουσιαστούν σοβαροί και να «καθαρίσουν» το ματς από νωρίς.

Το θετικό είναι ότι Λιανός και Αυγενικός ξεπέρασαν τα διαστρέμματα που «κληρονόμησαν» στο ματς με τον Προμηθέα Χαλανδρίου και είναι στη διάθεση του Βασίλη Ράλλη.

Διαιτητές θα είναι οι Τσακαλογιάννης, Καρπάνος και κομισάριος ο κ. Ναλετάκης Ι.

Ο Εργοτέλης, από την άλλη, έχει εξαιρετικά δύσκολο έργο στην έδρα του τρίτου στη βαθμολογία Αμύντα, στο ματς που θα ξεκινήσει επίσης σήμερα στις 5 μ.μ. Ο Σκλήβας είναι νοκ-άουτ και σ' αυτό το ματς (θα λείψει ένα μήνα λόγω του κατάγματος κόπωσης που έχει), όμως οι «κιτρινόμαυροι» δεν έχουν περιθώρια να διαλέγουν αντιπάλους. Θα παλέψουν για το καλύτερο δυνατό. Διαιτητές θα είναι οι Λουκαράκης και Νάστος.

Την 20ή αγωνιστική διεξάγονται και τα παιχνίδια Πανελευσινιακός-Φιλαθλητικός, Ένωση Ιλίου-Παπάγου, Χολαργός-Κορωπί, Έσπερος-Ιωνικός Ν., Νίκη Αμαρουσίου-Κρόνος Αγ. Δημητρίου, Πανιώνιος-Προμηθέας Χαλ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News