default-image

Τα έβαλε με όλους ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Ποδόσφαιρο
Τα έβαλε με όλους ο Κριστιάνο Ρονάλντο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποιος είδε τον Ρονάλντο και δεν το φοβήθηκε μετά την ήττα της Ρεάλ Μαδρίτης με 0-1 από την Ατλέτικο στο «Μπερναμπέου».

Ο Πορτογάλος άσος τα έβαλε με Θεούς και δαίμονες μετά τη λήξη του αγώνα κατηγορώντας δημοσιογράφους, προπονητές, συμπαίκτες και όποιον άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς.

Αρχικά αναφέρθηκε στα σχόλια του Τύπου για την απόδοσή του λέγοντας:  "Έχω βαρεθεί να ακούω πως η απόδοση του Κριστιάνο έχει μειωθεί αισθητά κι αυτό έχει αντίκτυπο στην ομάδα. Αν ήταν όλοι στο επίπεδο μου θα ήμασταν πρώτοι. Μου κάνουν ηλίθιες ερωτήσεις στην Ισπανία και φαίνεται πως εγώ είμαι σ@@@α, όμως οι αριθμοί και τα στατιστικά δεν λένε ποτέ ψέματα".

Όταν ερωτήθηκε για τους τραυματισμούς που ταλανίζουν το σύλλογο άφησε αιχμές για τον Ράφα Μπενίτεθ επισημαίνοντας: "Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο η φτωχή προετοιμασία, αλλά έχουμε πολλούς τραυματισμούς που μας "πληγώνουν". Δεν θέλω να υποτιμήσω κανέναν συμπαίκτη μου, αλλά όταν λείπουν οι καλύτεροι, όπως ο Μπέιλ και ο Μπενζεμά έχουμε πρόβλημα. Μ' αρέσει να παίζω με τον Καρίμ και τον Μπέιλ. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως ο Χεσέ, ο Λούκας ή ο Κόβατσιτς δεν είναι καλοί, αλλά...".

Όσον αφορά στον νυν προπονητή της Ρεάλ, τον Ζιντεντίν Ζιντάν είπε: "Θέλω να δώσω στον Ζιντάν τον χρόνο για να πετύχει στη Ρεάλ".

Τα λεγόμενά του προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων με αποτέλεσμα τελικά ο Κριστιάνο Ρονάλντο να προχωρήσει σε διευκρινιστική δήλωση μιλώντας στην "Marca". Όπως είπε:  "Αυτό που είπα, το εννοούσα για το επίπεδο φυσικής κατάστασης και όχι για το αγωνιστικό επίπεδο. Δεν είμαι καλύτερος από κανέναν από τους συμπαίκτες του", το βράδυ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News