default-image

Μεγάλο ματς στο Αγρίνιο χωρίς νικητή στο τέλος

Ποδόσφαιρο
Μεγάλο ματς στο Αγρίνιο χωρίς νικητή στο τέλος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όλα τα είχε η αναμέτρηση ανάμεσα στον Παναιτωλικό και την Ξάνθη στο Αγρίνιο, το οποίο έληξε με τις δύο ομάδες ισόπαλες 2-2.

Γκολ, ανατροπή, ένταση και όλα τα συστατικά ενός αγώνα που διατήρησε το ενδιαφέρον των θεατών αμείωτο ως το τέλος. Η Ξάνθη βρέθηκε να προηγείται 2-0 στο 63', όμως ο Παναιτωλικός κατάφερε να επιστρέψει στο ματς ισοφαρίζοντας σε 2-2.

Οι φιλοξενούμενοι έκλεισαν το πρώτο ημίχρονο προηγούμενοι με 0-1 χάρη στο γκολ του Καπετάνου στο 34', ενώ διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 63' με τον Παπαστεργιανό.

Κάπου εκεί ξεκίνησε η αντεπίθεση του Παναιτωλικού, ο οποίος μείωσε σε 1-2 με το πέναλτι του Ουάρντα στο 69' και έφερε το ματς στα ίσα στο 81' με τον ίδιο ποδοσφαιριστή με εκτέλεση φάουλ.

Ο Γιάννης Ματζουράκης αποβλήθηκε από τον πάγκο του στην φάση του 0-1, ενώ την ίδια μοίρα είχε ο Ραζβάν Λουτσέσκου με το σκορ στο 1-2, καθώς ενεπλάκη σε φραστικό έντονο φραστικό επεισόδιο με οπαδούς των γηπεδούχων.

Παναιτωλικός (Ματζουράκης): Κυριακίδης, Μύγας, Κούσας, Μάκος, Κέβιν (70' Κλέσιο), Παπάζογλου (λ.τ. 14' Βασιλούδης), Μάρκος Πάουλο, Ρουσκουγιέδα (46' Φερέιρα), Κάπελ, Ουάρντα, Μαρκόβσκι.

Skoda Ξάνθη (Λουτσέσκου): Ζαρόπουλος, Γουάλας, Λισγάρας, Καρυπίδης, Παπαστεργιανός (λ.τ. 80' Σκούρτης), Φλίσκας, Ορφανίδης (58' Βασιλακάκης), Λουσέρο, Νιέτο (74' Ντιμιτρόφ), Σολτάνι, Καπετάνος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News