default-image

Ντέρμπι γυναικών σήμερα Εργοτέλης-ΟΦΗ

Ποδόσφαιρο
Ντέρμπι γυναικών σήμερα Εργοτέλης-ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τοπικό ντέρμπι περιλαμβάνει η 7η αγωνιστική της Γ' Εθνικής Γυναικών (7ος όμιλος), με την ομάδα του ΟΦΗ να φιλοξενείται από την αντίστοιχη του Εργοτέλη σήμερα στις 3 το μεσημέρι στο Μαρτινέγκο.

Οι "ασπρόμαυρες" έχουν ισχυρό βαθμολογικό κίνητρο σ' αυτό το παιχνίδι, καθώς ουσιαστικά κρίνει το στόχο όλης της σεζόν. Με νίκη κατακτούν και μαθηματικά το πρωτάθλημα στην κατηγορία, ενώ διατηρούν και το απόλυτο που "τρέχει" από την 1η αγωνιστική.

Η προετοιμασία για το συγκρότημα του Ζαφείρη Λατσούδη ολοκληρώθηκε με προπόνηση που έγινε την Πέμπτη στο ΒΑΚ, ενώ δεν υπάρχουν ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα.

Ο έμπειρος προπονητής συμπεριέλαβε στην αποστολή τις Φραγκιαδάκη Χρυσή, Μπολάκη Χρύσα, Κοκοτσάκη Μαίρη, Πρινιανάκη Εμμανουέλα, Παπαδάκη Μάγδα, Σηφάκη Ιωάννα, Αγγελάκη Κωνσταντίνα, Λάκο Χριστίνα, Συλλιγάρδου Γεωργία, Λιάπη Ελίνα, Χριστάκη Μαρία, Κουνάλη Μαρία, Κουμπανάκη Μαρία, Βογιατζάκη Μαριάννα, Παπαματθαιάκη Πόπη, Χατζάκη Βάσω, Αντωνακάκη Κατερίνα, Χρηστάκη Εμμανουέλα, Κορίτα Κωνσταντίνα, Ξενοκτιστάκη Ελένη και Σταμπουλή Αργυρώ, Βράκα Κατερίνα, Φράρου Καισαρία και Σταματάκη Δήμητρα.

Πριν τον αγώνα σύσσωμη η ομάδα θα γευματίσει στο εστιατόριο "Pastarella" του γνωστού φίλου του ΟΦΗ Μιχάλη Μυλωνάκη.

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Μηνάς Κοκκινάκης, με βοηθούς τους Δημήτριο Φαζό και Γεώργιο Σολυδάκη, όλοι από το Σύνδεσμο Λασιθίου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News