default-image

Κρίνεται το μέλλον Δασκαλάκη, κι άλλων δύο

Αθλητισμός
Κρίνεται το μέλλον Δασκαλάκη, κι άλλων δύο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με το τέλος του Φεβρουαρίου το ρόστερ του ΟΦΗ θα πάρει την τελική του μορφή, καθώς νέες αποχωρήσεις είναι προ των πυλών, εκτός αν υπάρξει... ανατροπή δεδομένων σε κάποια από τις περιπτώσεις.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, είναι πολύ πιθανό ο Σήφης Δασκαλάκης να αποτελέσει παρελθόν και μέσα στο σαββατοκύριακο θα γίνουν οι τελικές επαφές. Η υπεραριθμία σε ορισμένες θέσεις οδηγεί σ' αυτή την εξέλιξη, αφού κάποιοι παίκτες δεν είναι στο βασικό πλάνο για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Για τον έμπειρο γκολκίπερ μέχρι αύριο θα υπάρχουν εξελίξεις, ενώ από τη στιγμή που υπήρχαν πέντε τερματοφύλακες έμοιαζε δεδομένο ότι κάποιος θα αποχωρήσει. Από το περιβάλλον του επιβεβαιώνεται ότι δεν έχει γίνει επίσημη κουβέντα ακόμη, όμως, αν αυτό συμβεί, θέλει μόνο τα δεδουλευμένα του και τίποτα άλλο.

Από 'κει και πέρα, έντονη φημολογία υπάρχει και για τους Γκούμα και Μαρτσάκη, καθώς ανάλογη ενημέρωση φαίνεται πως έγινε με τους δύο ποδοσφαιριστές. Μάλιστα, πληροφορίες λένε ότι τέθηκε το ενδεχόμενο ενδιαφέροντος από ΠΑΟ Κρουσώνα ή Επισκοπή, όμως αυτό το σενάριο δε συγκεντρώνει πιθανότητες.

Σε περίπτωση που υπάρξει... ανατροπή και τελικά Δασκαλάκης, Γκούμας και Μαρτσάκης παραμείνουν στο ρόστερ, δε θα έχουν χρόνο συμμετοχής στα εναπομείναντα παιχνίδια.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News