Αθλητισμός

Σκουρτόπουλος: Ομαδικότητα και έδρα θα κρίνουν το ματς

Μετά την κακή εμφάνιση και την ήττα από Τρίκαλα, το Ρέθυμον Cretan Kings συγκεντρώνεται στο αυριανό (27/02, 17:00) εντός έδρας παιχνίδι με τον Κόροιβο Αμαλιάδας για την 21η αγωνιστική της Α1 του μπάσκετ.

Για την κρητική ομάδα το αυριανό παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό καθώς θέλει τη νίκη για να εξασφαλίσει σε μεγάλο βαθμό την παραμονή της και να παραμείνει στο κυνήγι της πρόκρισης στα πλέι οφ.

Αναφερόμενος στο παιχνίδι ο Θανάσης Σκουρτόπουλος τόνισε στο επίσημο σάιτ του Ρεθύμνου: «Έχουμε ένα παιχνίδι στην έδρα μας απέναντι στον Κόροιβο. Είναι αρκετά σημαντικό για μας και το οποίο θα μας εξασφαλίσει την παραμονή μας στην κατηγορία και θα μας επιτρέψει να κοιτάξουμε για κάτι καλύτερο. Ο Κόροιβος είναι σε δύσκολη θέση και αυτός, θέλει τη νίκη. Θα είναι ένα δύσκολο ματς και θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά στις λεπτομέρειες και να είμαστε ομαδικοί και να αξιοποιήσουμε την έδρα μας όπως κάνουμε σε όλη την χρονιά φέτος. Είχαμε πει ότι η έδρα για μας είναι καθοριστική και έχει αποδειχθεί και πιστεύω να συνεχίσουμε έτσι μέχρι τέλος της σεζόν».

Από την πλευρά των παικτών, ο Ρασάντ Μάντεν είπε: «Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας. Αυτό το σαββατοκύριακο παίζουμε στην έδρα μας και θέλουμε τη νίκη και να καταφέρουμε μέχρι το τέλος της σεζόν την είσοδο μας στα πλέι οφ. Από την μεριά μας θα πρέπει να παίξουμε ομαδικά, να είμαστε επιθετικοί και όποτε βρούμε την ευκαιρία να τρέξουμε στο ανοιχτό γήπεδο. Είναι σημαντικό το ότι παίζουμε στην έδρα μας. Έχουμε καταπληκτικούς φιλάθλους, οι οποίοι μας δίνουν ενέργεια και είναι πολύ σημαντικοί για μας».

Σχόλια