default-image

Πρόκριση στους «16» του Europa League για τη Φενέρμπαχτσε

Ποδόσφαιρο
Πρόκριση στους «16» του Europa League για τη Φενέρμπαχτσε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το 2-0 της πρώτης αναμέτρησης έδινε μία ασφάλεια στη Φενέρμπαχτσε ενόψει του επαναληπτικού στη Μόσχα. Παρόλα αυτά, η ομάδα του Βίτορ Περέιρα δεν μπήκε με αμυντικές βλέψεις στον αγώνα και κυνήγησε το γκολ προκειμένου να "καθαρίσει" με την υπόθεση πρόκριση.

 Όμως, σε αρκετές περιπτώσεις οι Νάνι και Ρόμπιν Φαν Πέρσι προχώρησαν σε κακές επιλογές. Στο 17ο λεπτό, ο Αλεξάντρ Σαμέντοφ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, αλλά το γκολ δεν μέτρησε, καθώς ο διαιτητής θεώρησε -λανθασμένα- πως ο Ρώσος ήταν σε ελεγχόμενη θέση οφσάιντ.

Το παιχνίδι ήταν ιδιαίτερα σκληρό κι από τις δύο πλευρές, με τα δυνατά μαρκαρίσματα να διαδέχονται το ένα το άλλο. Τελικά, ένα λεπτό πριν οι δύο ομάδες πάνε στα αποδυτήρια, ο Σαμέντοφ έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του με κοντινό πλασέ, μετά από ασταθή επέμβαση του Φαμπιάνο. Στο δεύτερο μέρος η Φενέρ διαχειρίστηκε εξαιρετικά το παιχνίδι, έκλεισε τους χώρους και δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο του αγώνα. Μάλιστα, στο 83' έφερε το ματς στα ίσα με όμορφη γυριστή κεφαλιά του Μεχμέτ Τοπάλ, ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Χασάν Καλντιρίμ.

Λοκομοτίβ Μόσχας (4-2-3-1): Γκιγέρμε, Τσορλούκα, Πεϊτσίνοβιτς, Ντούριτσα, Ντενίσοφ, Μάνουελ Φερνάντες (73' Σκούλετιτς), Εντινγκά (13' Μίχαλικ), Σαμέντοφ, Κασάεφ (81' Ζεμαλέντινοφ), Κολομέιτσεφ, Μίραντσουκ.

Φενέρμπαχτσε (4-3-3): Φαμπιάνο, Γκιονούλ (44' Οζμπαϊρακλί), Κίερ, Μπρούνο Άλβες, Καλντιρίμ, Τοπάλ, Τουφάν (75' Κάντλετς), Σόουζα, Νάνι (80' Ποτούκ), Σεν, Φαν Πέρσι.

Πηγή: http://www.contra.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News