Αθλητισμός

Στο Galaxy θα γευματίζει ο ΟΦΗ

Σημαντικές λεπτομέρειες οργανωτικού χαρακτήρα, σε πρότυπα Σούπερ Λίγκας, διαμορφώνουν ένα διαφορετικό κλίμα στον ΟΦΗ για το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Η μετάβαση της ομάδας στην Αθήνα αεροπορικώς ήταν η αρχή, καθώς μετά από σχετικό αίτημα του Νίκου Νιόπλια, η διοικούσα επιτροπή συμφώνησε με το ξενοδοχείο «Galaxy», ώστε να γευματίζουν εκεί οι ποδοσφαιριστές πριν από τους εντός έδρας αγώνες.

Η συμφωνία επικυρώθηκε μετά από συνάντηση που είχε εκ μέρους της διοικούσας επιτροπής του ΟΦΗ ο Δημήτρης Αποστολάκης με τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου, Γιάννη Οικονόμου.

Ο τελευταίος αποδέχθηκε με χαρά να φιλοξενεί δωρεάν την αποστολή του ΟΦΗ, γεγονός που επιβεβαίωσε για μια ακόμη φορά, την διαχρονική στήριξη της οικογένειας Οικονόμου και του Galaxy στον ΟΦΗ, τόσο στο ποδόσφαιρο, όσο και στο μπάσκετ κατά το παρελθόν, αλλά και γενικότερα στο σύλλογο.

«Είναι χαρά μας να φιλοξενούμε στο ξενοδοχείο μας τον ΟΦΗ. Είναι μια συμφωνία δωρεά από εμάς προς την ομάδα, για να βοηθήσουμε και εμείς με τις δυνάμεις μας ώστε ο ΟΦΗ να επιστρέψει εκεί που ανήκει», ανέφερε ο Γιάννης Οικονόμου.

Σχόλια