Αθλητισμός

Έχει πάρει φόρα ο "Πέρο"

Πρώτος σκόρερ της Γ' Εθνικής με 13 γκολ είναι μετά και τη 18η αγωνιστική ο Αλέξης Περογαμβράκης. Αυτό έχει σημασία για τους αριθμούς και τη στατιστική, όμως υπάρχουν άλλα σημαντικά στοιχεία επί... χόρτου.

Ο αρχηγός του ΟΦΗ είναι... απελευθερωμένος το τελευταίο διάστημα και αυτό φαίνεται σε κάθε του κίνηση μέσα στο γήπεδο. Είτε ατομική, είτε ομαδική, είτε ακόμη και από τον τρόπο που πανηγυρίζει. Στη δύσκολη εκκίνηση του συνόλου, πέρασε και αυτός μια περίοδο χαμηλών στροφών, αν και τα γκολ δεν έλειψαν.

Πριν την... ανανέωση που επιχειρήθηκε τον Ιανουάριο, η προσπάθεια γινόταν σε υψηλό δείκτη, όμως τίποτα δεν «έβγαινε». Και εννοούμε ομαδικά. Επί των ημερών Νιόπλια, ο ΟΦΗ έχει σχέδιο στο δημιουργικό τομέα και αυτό σίγουρα είναι θετικό για τους επιθετικούς. Ο «Πέρο» έχει πάρει... φόρα και ένας έξτρα στόχος είναι η πρωτιά στον πίνακα των σκόρερ, όμως ο ίδιος βάζει πάνω απ' όλα την άνοδο και όχι την προσωπική στατιστική.

Θα αναφέρουμε πάντως ότι δεύτερος στη λίστα είναι ο Πουλάκος με 11 τέρματα και τρίτος ο Κατσικοκέρης με 10, σε μια «κόντρα» που ως το τέλος θα έχει το ενδιαφέρον της.

Σχόλια