Αθλητισμός

Τιμωρημένος ο ΠΑΝΟΜ, στο γηπ.Ηροδότου με Ρωμανό

Η έδρα των Μαλίων είναι τιμωρημένη με μία αγωνιστική, λόγω των όσων είχαν γίνει στο παιχνίδι με τον Γιούχτα και έτσι αυτή την αγωνιστική, ο ΠΑΝΟΜ είναι υποχρεωμένος να αγωνιστεί μακριά από το σπίτι του.

Όπως ανακοίνωσε η Επιτροπή πρωταθλήματος, το παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής ΠΑΝΟΜ-Ρωμανός για τον όμιλο τίτλου της Α1 ΕΠΣΗ θα γίνει στο γήπεδο Ηροδότου την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου και ώρα 15:30 αντί Σαββάτου που είχε αρχικά οριστεί. Επίσης ο αγώνας της Β1 ΕΠΣΗ, Πήγασος-Πόρος θα γίνει την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου και ώρα 15:30 αντί γηπέδου Γαρίπας που είχε αρχικά οριστεί.

Βροχή τα πρόστιμα

Βροχή έπεσαν τα πρόστιμα από την Πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΣΗ. Συγκεκριμένα ο Ηρόδοτος καλείται να πληρώσει πρόστιμο 150 ευρώ για το ντέρμπι με τον ΠΟΑ ενώ για την ίδια αναμέτρηση επιβάλλονται 100 ευρώ στον ΠΟΑ. Στην Τύλισο επιβάλλεται για το παιχνίδι με την Δόξα Ηρακλείου πρόστιμο 100 ευρώ.

Ο ΠΑΝΟΜ για τον αγώνα με την Δόξα Γαλιάς καλείται να πληρώσει πρόστιμο 70 ευρώ ενώ στον προπονητή κ. Γιώργο Βλαχάκη επιβάλλεται ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για 20 ημερολογιακές ημέρες. Για τον ίδιο αγώνα στη Δόξα Γαλιάς επιβάλλεται πρόστιμο 50 ευρώ ενώ στον βοηθό προπονητή κ. Σταμάτη Μαματζάκη ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για 15 ημερολογιακές ημέρες.

Στον Κεραυνό για τον αγώνα με τη Δαμάστα επιβάλλεται χρηματικό πρόστιμο 50 ευρώ και στον βοηθό προπονητή κ. Νίκο Παπαθεοδώρου ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δύο μήνες και χρηματικό πρόστιμο 50€. Τέλος στον Ολυμπιακό Μαλεβιζίου επιβάλλεται η ποινή της έγγραφης επίπληξης για τα αναγραφόμενα στο φύλλο αγώνα με τον ΠΟΗ.

Σχόλια