Αθλητισμός

Κασίγιας: Μου έκαναν έναν απίστευτο πόλεμο

Για την κόντρα που είχε με τον Ζοζέ Μουρίνιο και τον ανάγκασε να φύγει από την Ρεάλ Μαδρίτης μίλησε για πρώτη φορά ο Ίκερ Κασίγιας, ο οποίος ήταν καλεσμένος σε εκπομπή της ισπανικής τηλεόρασης.

Ένα χρόνο μετά τη φυγή του ο Ισπανός τερματοφύλακας έλυσε τη σιωπή του και αναφέρθηκε στην επιρροή που είχε πάνω του η συμπεριφορά του Μουρίνιο.

Όπως επισήμανε:  "Δεν ήθελα να με επηρεάσει αλλά ήταν κάτι διαρκές. Χωρίς να μιλάω μου έκαναν έναν απίστευτο πόλεμο. Τον τελευταίο χρόνο δεν μιλάγαμε καθόλου (σ.σ. με τον Μουρίνιο), ήταν πολύ άσχημη κατάσταση. Σίγουρα έφταιξα κι εγώ σε κάποια πράγματα αλλά στο τέλος περίμενα να περάσει ο χρόνος και να φύγω".

Ερωτηθεί για το πότε ξεκίνησε η… ρήξη στη σχέση των δύο ανδρών είπε: "Η σχέση μας καταστράφηκε τη σεζόν 2012-13 όταν η ομάδα δεν τα πήγε και τόσο καλά. Τότε, έπρεπε να ήμασταν ενωμένοι αλλά όλα άλλαξαν από τον Σεπτέμβρη μέχρι τον Δεκέμβρη του 2013, με την αλλαγή μου στη Μάλαγα", ενώ προσέθεσε: "Εκτός από αυτό, δεν ήθελε να μιλάω με τους παίκτες της Μπαρτσελόνα".

Τέλος αναφερόμενος στην απόφασή του να φύγει παρότι ο Μουρίνιο αντικαταστάθηκε από τον Κάρλος Αντσελότι είπε:  "Όλος ο κόσμος μιλούσε για μένα και η καλύτερη επιλογή ήταν να φύγω. Δεν ένιωθα καλά σε προσωπικό επίπεδο, ήθελα να παίζω και να είμαι ανταγωνιστικός. Δεν μπορώ να μιλήσω άσχημα για την ομάδα. Δεν μπορώ".

Σχόλια