default-image

Υπάρχει πίστη για ανατροπή στον Ολυμπιακό

Ποδόσφαιρο
Υπάρχει πίστη για ανατροπή στον Ολυμπιακό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το σε βάρος του  1-0 στο Βέλγιο καλείται να ανατρέψει απόψε(OTE Sport 2) ο Ολυμπιακός κόντρα στην Άντερλεχτ.

Στην ομάδα του Ολυμπιακού επικρατεί πίστη και αποφασιστικότητα για το αποψινό παιχνίδι ότι θα καταφέρουν να ανατρέψουν το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα .

Στο Βέλγιο οι ερυθρόλευκοι είχαν ευκαιρίες για κάτι καλύτερο, με σημαντικότερη εκείνη με το δοκάρι του Ιντέγε,  όμως έχασαν  εξαιτίας ενός σπάνιου λάθους του Ρομπέρτο.

Ο Μάρκο Σίλβα θέλει  η ομάδα του να μπει απόλυτα συγκεντρωμένη στο παιχνίδι, και αν μπορούν οι παίκτες του να πετύχουν ένα γρήγορο γκολ. Συμπαραστάτης σε αυτή την προσπάθεια των ερυθρολεύκων θα είναι και οι οπαδοί της ομάδας, οι οποίοι και θα κατακλύσουν το «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Σε ότι αφορά τα αγωνιστικά ο Πορτογάλος τεχνικός φαίνεται πως δυσκολεύτηκε περισσότερο από ποτέ όσον αφορά τα πρόσωπα με τα οποία ξεκινήσουν στο ματς. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Ρομπέρτο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Ελαμπντελαουί, Μποτία, Ντα Κόστα και Μαζουακού.

Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Ζντιέλαρ και ο Μιλιβόγεβιτς, με τους Ντουρμάζ και Σεμπά (ή Φορτούνης). Οργανωτικό ρόλο θα αναλάβει ο Φορτούνης (ή ο Τσόρι) και τον Ιντέγε στην κορυφή της επίθεσης.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Καπίνο, Μπουχαλάκης, Ερνάνι, Κασάμι, Πουλίδο, Σαλίνο, Σιόβας, Βούρος και Καμπιάσο.

Στην Άντερλεχτ ο Μπεσνίκ Χάσι θα παρατάξει με 4-4-1-1 την Άντερλεχτ στο φαληρικό γήπεδο. Η πιθανότερη ενδεκάδα θα αποτελείται από τους Προτό (τερματοφύλακας), Ναχάρ, Κάρα, Ντεσάχτ, Μπίντερ (άμυνα), Ντεφούρ, Μπάτζι, Πρετ, Ατσεαμπόνγκ (η τετράδα στα χαφ), Τζούρισιτς (επιτελικός μέσος) και Οκάκα (σέντερ φορ). Την αποστολή συμπληρώνουν οι Ρόεφ, Νούτινγκ, Εσνακαλά, Χέιλεν, Τίλεμανς, Ντεντόνκεν, Σουάρεζ, Σίλα και Εζεκιέλ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News