default-image

Και ο Σιόβας τελικά στην αποστολή για το ματς με την Άντερλεχτ

Ποδόσφαιρο
Και ο Σιόβας τελικά στην αποστολή για το ματς με την Άντερλεχτ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ευχάριστα ήταν τα νέα από τη σημερινή προπόνηση του Ολυμπιακού καθώς ο Δημήτρης Σιόβας κατάφερε τελικά να ακολουθήσει το πρόγραμμα των συμπαικτών του και τέθηκε στη διάθεση του Μάρκο Σίλβα για το αυριανό παιχνίδι με την Άντερλεχτ στον επαναληπτικό του «Γ. Καραϊσκάκης».

Μέχρι χθες το βράδυ φάνταζε αδύνατο να συμπεριληφθεί στην αποστολή για το ματς με την Άντερλεχτ ο Δημήτρης Σιόβας, ωστόσο, το σκηνικό άλλαξε σήμερα με τον Έλληνα στόπερ να δείχνει τη διάθεσή του να αγωνιστεί ακολουθώντας το κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης.

Το θέμα είναι κατά πόσο ο Μάρκο Σίλβα θα ρισκάρει τη συμμετοχή του στο αυριανό ματς καθώς μία πιθανότητα υποτροπής θα τον αφήσει για αρκετό καιρό έξω. Λογικά δε θα βρίσκεται στο αρχικό σχήμα και ενδεχομένως να χρησιμοποιηθεί ως αλλαγή.

Μετά τη σημερινή προπόνηση ανακοινώθηκε και η αποστολή για το ματς με την Άντερλεχτ, την οποία αποτελούν οι  Μποτία, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Ντα Κόστα, Ντομίνγκες, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Φορτούνης, Ερνάνι, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πουλίδο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά, Σιόβας, Βούρος, Ζντιέλαρ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News