Αθλητισμός

Παρελθόν ο Ποντίκαλης από την Ομόνοια Καλλιθέας

Tα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα έφεραν εξελίξεις στην Ομόνοια Καλλιθέας με τον Γιώργο Ποντίκαλη να υποβάλλει την παραίτησή του, η οποία έγινε αποδεκτή από την διοίκηση του σωματείου.

Ο πρόεδρος της ομάδας Μάνος Τζανακάκης, επεσήμανε τα εξής για αυτό το διαζύγιο με τον προπονητή:


«Ένα πολύ δύσκολο και συγκινησιακά φορτισμένο διοικητικό συμβούλιο της Ομόνοιας Καλλιθέας, έγινε χθες με βασικό θέμα την παραίτηση του προπονητή της ομάδας μετά το παιχνίδι με τον Κεραυνό στο γήπεδο του ΠΟΑ.

Σαν ΔΣ της ομάδας αποφασίσαμε ότι μάλλον κάτι έπρεπε να αλλάξει στο σωματείο, ώστε να επανέλθει στα θετικά αποτελέσματα και να διεκδικήσει με αξιώσεις ότι του αναλογεί. Σε αυτές τις περιπτώσεις, σε όλον τον κόσμο του ποδοσφαίρου, η μοίρα των προπονητών είναι κοινή.

Προσωπικά σαν πρόεδρος της ομάδας, οφείλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Γιώργο Ποντίκαλη για όλα αυτά που προσέφερε στην ομάδα μας. Η συμμετοχή της νεοφώτιστης σταχτοπούτας Ομόνοιας στον τελικό ανόδου για την Α1 την περυσινή σαιζόν, το ποδόσφαιρο που παίξαμε και η καθολική αναγνώριση της δυναμικής αυτής της ομάδας, κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό οφείλεται και στον προπονητή της.

Ο Γιώργος ξέρω από πρώτο χέρι ότι αγαπάει αυτήν την ομάδα, γνωρίζω ότι «πόναγε» περισσότερο ίσως από όλους μας σε κάθε κακό αποτέλεσμα και είμαι σίγουρος ότι θέλει να την δει στο υψηλότερο επίπεδο του τοπικού ποδοσφαίρου. Γιώργο ξέρεις ότι αυτό που μας συνόδευσε στην κοινή πορεία μας στην ομάδα ήταν το απόφθεγμα του Νίτσε : «Ότι δε σε σκοτώνει, σε κάνει πιο δυνατό» … Κάθε επιτυχία σε ότι κι αν κάνεις στην προσωπική σου ζωή και στην προπονητική σου καριέρα».

Σχόλια