default-image

Πίτσος για ΟΦΗ: «Εμείς οι πρωταθλητές»

Ποδόσφαιρο
Πίτσος για ΟΦΗ: «Εμείς οι πρωταθλητές»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στα σημεία κλειδιά του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής και την μάχη του ΟΦΗ για να προλάβει το τρένο της ανόδου ήταν αφιερωμένο το μεγαλύτερο μέρος της εκπομπής Μικτή Ζώνη της ΚΡΗΤΗ TV το βράδυ της Δευτέρας, με προσκεκλημένα τρία εκλεκτά μέλη της οικογένειας Πίτσου. Τον ποδοσφαιριστή του ΟΦΗ Μηνά Πίτσο, τον προπονητή του Κρουσώνα Μηνά Πίτσο και τον αμυντικό του Ερμή Ζωνιανών, Μηνά Τζανή.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ, επισημαίνοντας ότι ήταν και δική του επιδίωξη να επιστρέψει στην ομάδα που ξεκίνησε το ποδόσφαιρο για να κλείσει ουσιαστικά την καριέρα του, αναφέρθηκε στη νέα προσπάθεια: «Είναι γεγονός ότι μας βοήθησε η διακοπή του πρωταθλήματος. Δουλέψαμε πολύ αυτό το διάστημα. Υπάρχουν ακόμα 12 ματς και η διαφορά είναι 9 βαθμοί. Αν εμείς κάνουμε το απόλυτο, θα είμαστε πρωταθλητές. Την ομάδα τη ζούμε καθημερινά. Είναι πραγματικά καλή ομάδα ο ΟΦΗ. Με καλούς παίκτες και πλέον με καλό σύνολο».

Μάλιστα, εξέφρασε και την  πίστη του για την επίτευξη του στόχου: «Ο ΟΦΗ είναι η καλύτερη ομάδα. Βγάζει υγεία παντού, υπάρχει ταλέντο σε όλους τους τομείς. Ξέρουμε ότι δεν εξαρτάται αποκλειστικά από εμάς αλλά εφόσον κάνουμε το απόλυτο, θα είμαστε εμείς που θα πανηγυρίσουμε στο τέλος. Σεβόμαστε όλες τις ομάδες και βλέποντας το πρόγραμμα, σίγουρα υπάρχουν μας που χρειάζονται προσοχή. Αν είμαστε σοβαροί, δεν μπορούμε να φοβόμαστε τίποτα και θα κάνουμε μόνο νίκες ως το τέλος».

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Μηνάς Πίτσος είπε από την πλευρά του: «Με την έλευση Νιόπλια και τις προσθήκες που έχουν γίνει, για μένα ο ΟΦΗ θα είναι ο πρωταθλητής» ενώ για την δική του ομάδα τόνισε: «Κάναμε μια μεγάλη νίκη απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο. Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι στην έδρα μας εμείς είμαστε η καλύτερη ομάδα. Είναι σημαντικό το ότι στον ΠΑΟΚ υπάρχει οργάνωση, οι άνθρωποι έχουν αγκαλιάσει την ομάδα. Το έργο είναι δύσκολο αλλά αυτό δίνει δύναμη σε όλους μας για να παλέψουμε».

Ο έμπειρος αμυντικός του Ερμή Ζωνιανών, με σημαντικό πέρασμα κατά το παρελθόν από τον ΟΦΗ, ο Μηνάς Τζανής, επεσήμανε: «Ο ΟΦΗ δεν ξεκίνησε όπως έπρεπε. Τώρα γίνονται οι κινήσεις που έπρεπε να είχαν γίνει από το καλοκαίρι. Εύχομαι να πάρει το πρωτάθλημα. Για εμένα η καλύτερη ομάδα που έχω αντιμετωπίσει είναι η Τριγλία. Ο Φωστήρας παίζει αντιποδόσφαιρο και δε νομίζω ότι θα αντέξει μέχρι το τέλος». Αναφορικά με τον Ερμή είπε: «Όλα είναι καλά στα Ζωνιανά. Από την έδρα μας δεν θα περάσει κανείς».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News