default-image

Κόντρα στην ΑΕΚ για το καλύτερο σήμερα ο ΟΠΕΡ

Σπορ
Κόντρα στην ΑΕΚ για το καλύτερο σήμερα ο ΟΠΕΡ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έχοντας πλέον πέσει κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού, ο ΟΠΕ Ρεθύμνου δεν έχει περιθώρια να διαλέγει αντιπάλους.

Έτσι, στο σημερινό εξ αναβολής παιχνίδι της 15ης αγωνιστικής της Α1 βόλεϊ γυναικών, με αντίπαλο την ΑΕΚ, στόχος είναι η νίκη και μόνο αυτή. Η Ένωση υποδέχεται στις 5 μ.μ. στο Κλειστό της Νέας Φιλαδέλφειας τις Ρεθυμνιώτισσες, έχοντας περισσότερο το μυαλό της στο Κύπελλο, όμως οι φιλοξενούμενες «καίγονται» για βαθμούς και θα παλέψουν να τους πάρουν.

Όπως επισήμανε στο volleyball.gr ο προπονητής του ΟΠΕΡ Θανάσης Ντζαφέρης, «η ΑΕΚ είναι μια καλή ομάδα, αλλά εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να δώσουμε το 100% για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Μετά τα τελευταία αποτελέσματα των υπόλοιπων ομάδων, τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για εμάς, αλλά έχουμε πει ότι δε θα τα παρατήσουμε και θα παλέψουμε μέχρι τέλους».

Σήμερα διεξάγεται άλλο ένα εξ αναβολής παιχνίδι της 15ης αγωνιστικής και πιο συγκεκριμένα ο Πανναξιακός υποδέχεται στις 15:00 τον Παναθηναϊκό.

Από εκεί και πέρα, ξεκινά σήμερα η ημιτελική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος νεανίδων, όπου την Κρήτη εκπροσωπεί ο Κύδων. Σήμερα οι Χανιώτισσες αντιμετωπίζουν στις 5 μ.μ. το Μαρκόπουλο, ενώ νωρίτερα γίνονται τα παιχνίδια Πανναξιακός-Αναγέννηση Σάμου και Αιγάλεω-Απόλλων.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα του Κύδωνα:

Πέμπτη 25/2: 17:30 Απόλλων-Κύδων.

Παρασκευή 26/2: 17:30 Κύδων-Πρωτ/της Ζ Περιφέρειας.

Σάββατο 27/2: 17:30 Αιγάλεω-Κύδων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News