default-image

Επαναλειτουργεί η μπουτίκ του ΟΦΗ

Ποδόσφαιρο
Επαναλειτουργεί η μπουτίκ του ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά από αρκετό καιρό η μπουτίκ του ΟΦΗ είναι έτοιμη να υποδεχτεί το φίλαθλο κόσμο. Το... λουκέτο βγήκε, όπως ανακοίνωσε ο Σύλλογος Μετόχων, και την Κυριακή στο ματς με τη Γλυφάδα θα είναι ανοικτά για τους φίλους της ομάδας.

Η ανακοίνωση αναφέρει και τις λεπτομέρειες της λειτουργίας: «Restart και για την μπουτίκ! Η ομάδα μας αγωνιστικά δείχνει να βρίσκει το δρόμο της, και είναι καιρός σιγά-σιγά να ενεργοποιηθούμε γενικότερα σαν Ομιλίτες. Στα πλαίσια αυτά, ο Σύλλογος Μετόχων πέτυχε μια πολύ καλή συμφωνία με την κρητική βιοτεχνία ρούχων και αξεσουάρ γηπέδου LION-Αφοί Παπαδάκη. Έτσι, από τον επερχόμενο αγώνα εντός έδρας την Κυριακή, η μπουτίκ θα επαναλειτουργήσει. Αυτό που κυρίως επετεύχθη μέσω της συμφωνίας είναι η σημαντική ποιοτική βελτίωση των προϊόντων, σε συνάρτηση με ακόμα καλύτερες τιμές, αφού μιλάμε για παραγωγή και απευθείας πώληση στο φίλαθλο-καταναλωτή!

Την Κυριακή λοιπόν μπορεί ο κόσμος να κάνει μια βόλτα από την ανακαινισμένη μπουτίκ, ενώ θα υπάρξουν και κάποια event και δώρα, για τα οποία θα υπάρξει λεπτομερής ενημέρωση εντός της εβδομάδας. Σας ευχαριστούμε για την έως τώρα συγκινητική στήριξή σας και επιφυλασσόμαστε για ακόμα πιο όμορφα πράγματα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News