default-image

Απειλεί ακόμα και με αποχώρηση ο Ρούβας

Ποδόσφαιρο
Απειλεί ακόμα και με αποχώρηση ο Ρούβας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καυστική ανακοίνωση εξέδωσε η ομάδα του Ρούβα μετά το ισόπαλο (1-1) παιχνίδι στο Τυμπάκι και με αφορμή την διαιτησία του κ. Γιώργου Κουναλάκη, απειλεί ακόμα και με αποχώρηση από το πρωτάθλημα!

Στην ανακοίνωση γίνονται ιδιαίτερες αναφορές στον πρόεδρο του ΣΔΠΗ Κώστα Κουναλάκη, στον πρόεδρο της ΕΠΣΗ Νίκο Τζώρτζογλου και στην Επιτροπή Διαιτησίας. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μετά από έκτακτη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του Α.Σ. Ρούβα, πήρε απόφαση για την γραπτή διαμαρτυρία για τον αγώνα ΑΟΤ - Ρούβας για την απαράδεκτη διαιτησία του "κυρίου - κυρίου" Κουναλάκη ο οποίος εκτελούσε εντεταλμένη υπηρεσία για να καταστρέψει την ομάδα μας.

Όταν στο 13ο λεπτό, του πρώτου ημιχρόνου ο παίχτης της ομάδας μας, Ντούμος, μπαίνει μέσα στην μικρή περιοχή και ανατρέπεται καθαρά από τον τερματοφύλακα του ΑΟΤ. Στην συγκεκριμένη φάση, ο κανονισμός ορίζει πέναλτι και αποβολή διότι ο τερματοφύλακας ήταν ο τελευταίος παίχτης και αντί αυτού, τιμωρεί με κίτρινη κάρτα τον ποδοσφαιριστή του Ρούβα.

Κατά κοινή ομολογία, όλης της κερκίδας του Τυμπακίου και του ιδίου του τερματοφύλακα μετά τη λήξη του παιχνιδιού, παραδέχτηκε και είπε ότι ήταν καθαρό πέναλτι, κόκκινη κάρτα και εγώ στην φυλακή, όπως είπε χαρακτηριστικά. Στην συνέχεια του παιχνιδιού, ο "κύριος" Κουναλάκης, έχασε τον έλεγχο του παιχνιδιού και ήθελε με λανθασμένα σφυρίγματα να εξιλεωθεί εις βάρος του ΑΟΤ. Εάν οι "κύριοι - κύριοι" που ασχολούνται με την διαιτησία, έχουν την συνείδηση τους καθαρή, εμείς σαν σωματείο θα μας υποχρεώσετε να αποσύρουμε την ομάδα μας από το πρωτάθλημα της ΕΠΣΗ.

Αυτό είναι το αποκορύφωμα του σημερινού αγώνα, διότι πιστεύουμε ότι σε πολλά παιχνίδι, μας έχετε αδικήσει. Δεν ζητήσαμε ποτέ να μας ευνοήσετε, αυτό που ζητούσαμε πάντα και ζητάμε και τώρα, είναι να μας παίζετε 50-50. Όσον αφορά, τον "κύριο" Κώστα Κουναλάκη που ήταν ένας καταξιωμένος διαιτητής και τώρα πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών, αν θέλει να αναδειχθεί ο γιος του, πρέπει να του κάνει πάρα πολλά μαθήματα, γιατί θίγεται το όνομα του.

Όσον αφορά την επιτροπή ορισμού διαιτητών, να παραδέχονται κάποια πράγματα που τους λένε και οι παράγοντες του ποδοσφαίρου, διότι δεν θα βρίσκονται πλέον υγιείς παράγοντες, για να ασχολούνται με το τοπικό ποδόσφαιρο. Κάνουμε έκκληση προς τον πρόεδρο της ΕΠΣΗ κ. Τζώρτζογλου, να μεριμνήσει το θέμα της διαιτησίας.

Υ.Γ. Ευχαριστούμε το διοικητικό συμβούλιο του ΑΟΤ και τους φιλάθλους για την άψογη συμπεριφορά απέναντι στην ομάδα μας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News