default-image

Ο ΟΦΗ '94 και η άνοδος στην Β' ΕΠΣΗ (video)

Ποδόσφαιρο
Ο ΟΦΗ '94 και η άνοδος στην Β' ΕΠΣΗ (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η νίκη του ΟΦΗ ’94 με 4-0 επί των Νέων Μινωικής (δύο γκολ ο Νοικοκυράκης και από ένα Σκουλάς, Κουκάκης), στο γήπεδο του Πανεπιστημίου, αποτελεί ορόσημο για την φετινή πορεία, καθώς από τώρα είναι σχεδόν σίγουρο ότι έχουν πετύχει τον πρώτο αγωνιστικό στόχο της ομάδας. Δηλαδή την κατάκτηση της ανόδου στην Β’ ΕΠΣΗ, όντας η πρώτη ομάδα στο Ηράκλειο που αγκαλιάζει την άνοδο σε μεγαλύτερη κατηγορία!

Οκτώ αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της Γ’ ΕΠΣΗ και η απόσταση του ΟΦΗ ’94 από την πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα είναι 25 βαθμοί (54-29). Με δεδομένο ότι οι τέσσερις πρώτες ομάδες βάσει προκήρυξης παίρνουν την άνοδο, ο στόχος έχει επιτευχθεί με μια υποσημείωση. Ότι δηλαδή η ομάδα που βρίσκεται στην πέμπτη θέση, δηλαδή η ΑΕ Καμηλαρίου, έχει καταθέσει ένσταση για το ματς με τον Χείμαρρο και αναμένεται η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣΗ.

Ανεξάρτητα πάντως από αυτό το γεγονός, το επόμενο παιχνίδι είναι με το Γοργολαϊνι, το οποίο δεν προσήλθε να αγωνιστεί με τον Ερμή Ατσαλένιου και πιθανόν να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα. Το Γοργολαϊνι είναι ο επόμενος αντίπαλος του ΟΦΗ ’94 και αν η αποχώρηση είναι οριστική, τότε θα εξασφαλιστούν οι τρεις βαθμοί και παράλληλα η οριστική εξασφάλιση της ανόδου στην Β’ ΕΠΣΗ…

Δείτε το video της ΚΡΗΤΗ TV για τον αγώνα των Νέων Μινωικής με τον ΟΦΗ '94

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News