default-image

Προβληματισμός επικρατεί στον Παναθηναϊκό

Αθλητισμός
Προβληματισμός επικρατεί στον Παναθηναϊκό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Προβληματισμός επικρατεί στις τάξεις του Παναθηναϊκό, που έμεινε στο 1-1 με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο παρότι προηγήθηκε με 2-0. Οι παίκτες του τριφυλλιού συμπλήρωσαν πέντε σερί παιχνίδια στην έδρα τους χωρίς νίκη σε πρωτάθλημα και Κύπελλο (0-1 με ΠΑΣ, 0-0 με Πανιώνιο, 0-1 με Ξάνθη, 0-0 με Ατρόμητο και 2-2 με ΠΑΟΚ), γεγονός που αποτελεί αρνητικό ρεκόρ μετά την καθιέρωση της Α’ Εθνικής, την περίοδο 1959/60, ισοφαρίζοντας την επίδοση στο φινάλε της σεζόν 2006/07, όταν όμως το πέμπτο ματς ήταν με την Κέρκυρα στη Λιβαδειά.

Οι πράσινοι δεν έχουν καταφέρει να νικήσουν φέτος καμία από τις ομάδες της πρώτης πεντάδας της βαθμολογίας και τελευταία του ευκαιρία είναι στα ντέρμπι με ΑΕΚ και Ολυμπιακό, εκτός έδρας.

 Ο Ιταλός τεχνικός περισσότερο μπέρδεψε την ομάδα με τις αλλαγές του, παρά τη βοήθησε, καθώς η μετατροπή του συστήματος σε 4-4-2 άργησε να εφαρμοστεί σωστά, ενώ Εβαντζελίστα και Μαμούτε έδειξαν ανέτοιμοι να βοηθήσουν ουσιαστικά, την ώρα που ο Βιγιαφάνιες έμεινε στον πάγκο.

Σε ότι αφορά ωστόσο την αλλαγή του Βλαχοδήμου που προκάλεσε αντιδράσεις,  δικαιολογήθηκε από τον ίδιο τον παίκτη που υποστήριξε πως ακόμη δεν είναι έτοιμος για 90λεπτο σε τοπ ρυθμό.

Ο Στραματσόνι  τα άκουσε από μερίδα οπαδών στο φινάλε του αγώνα όμως σε μια ασυνήθιστη για τα ελληνικά δεδομένα κίνηση ο Ιταλός πήγε κοντά τους για να τους μιλήσει σε ήρεμο τόνο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News