default-image

Έχασε την πρώτη θέση η Λάρισα

Ποδόσφαιρο
Έχασε την πρώτη θέση η Λάρισα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έχασε την  πρώτη θέση στη Football League η Λάρισα αφού ο  Παναιγιάλειος πέρασε νικηφόρα από  το AEL FC Arena με σκορ 2-1 με ανατροπή και κατέκτησε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει να μείνει στην κατηγορία.

Με γκολ του Αναστασόπουλου οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 34ο λεπτό.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΛ ωστόσο οι σημαντικές ευκαιρίες με Μπόγιοβιτς και Μαρουκάκη δεν απέδωσαν  ώσπου στο 73' ο Κοντοχρήστος ανέτρεψε τον Λινάρδο στην περιοχή της Λάρισας,  ο ίδιος ανέλαβε την εκτέλεση και ισοφάρισε σε 1-1. Ο πάγκο της "Μαύρης Θύελλας", μάλιστα, είχε ζητήσει την εκτέλεση του πέναλτι από τον Σκαρτσίλα, αλλά ο Λινάρδος είχε εμπιστοσύνη στον εαυτό του και δικαιώθηκε.

Η ισοφάριση γέμισε με άγχος την ΑΕΛ και η ανατροπή  ήρθε στο 83'. Ο Λινάρδος βρήκε κάθετα στην περιοχή τον Αρμάντο, εκείνος τράβηξε μαζί του τον Ξενοδόχοφ και έστρωσε στον Σκαρτσίλα, που με πλασέ προ κενής εστίας έδωσε το προβάδισμα στον Παναιγιάλειο και παράλληλα τη νίκη.

ΑΕΛ (Ράτκο Ντόστανιτς): Ξενοδόχοφ, Μασούρας (46' Ρέντζας), Κοντοχρήστος, Γιοβάνοβιτς, Κομεσίδης, Λαμπρόπουλος (78' Καπός), Αναστασόπουλος, Ουρτάδο, Βαρέλα, Μπόγιοβιτς (63' Πάτο), Μαρουκάκης.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Χρήστος Παρασκευόπουλος): Αθανασόπουλος, Σανδραβέλης, Παπαχρήστος, Κολόκας, Σπίνουλας, Κρισμάρεβιτς, Γκοτσούλιας, Λινάρδος (85' Ζαχαρόπουλος), Ζουνίνιο (85' Ρέλλας), Μπουρλάκης (80' Αρμάντο), Σκαρτσίλας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News