default-image

Παραχώρησε ισοπαλία ο Πλατανιάς στον Παναιτωλικό

Ποδόσφαιρο
Παραχώρησε ισοπαλία ο Πλατανιάς στον Παναιτωλικό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι του Πλατανιά με τον Παναιτωλικό με την ομάδα των Χανίων να χάνει τους τρεις πολύτιμους βαθμούς στο 87΄ και παρότι από το 51΄ έπαιζε με παίκτη παραπάνω.

Αν και  στο 2' ο Μουνάφο δεν βρήκε στόχο και στο 6' ο Σωτηρίου απέκρουσε εντυπωσιακά το συρτό σουτ του Κάπελ, ο Γουνδουλάκης δεν συγχώρησε ένα λεπτό μετά την αδράνεια της άμυνας του Παναιτωλικού. Αφού πήρε την μπάλα λίγο κάτω από το κέντρο έφτασε ανενόχλητος λίγο έξω από την περιοχή και με δυνατό δεξί σουτ έκανε το 1-0.

Ο Αποστολόπουλος στο 18' νικήθηκε απέναντι  από τον Κυριακίδη, ενώ στο 21' οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για χέρι του Αποστολόπουλου με τον Κουκουλάκη να μην δείχνει κάτι και το ριπλέι να μην τον δικαιώνει για την απόφασή του.

 Στο 28', ο Μιλούνοβιτς έφυγε μόνος του απέναντι από τον Κυριακίδη, αλλά ο βοηθός σήκωσε λανθασμένα τη σημαία για οφσάιντ.

Στο 34ο λεπτό, ο Γουνδουλάκης έβγαλε στον στον Κουλιμπαλί, που σέντραρε συρτά από δεξιά, ο Ράμος χωρίς να βλέπει, πάτησε στον Μιλουτίνοβιτς, εκείνος πλάσαρε, αλλά ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού αντέδρασε σωστά.  

Στο 40', παραλίγο να γίνει το 1-1 με την πολύ καλή κεφαλιά του Μουνιός, ενώ στις καθυστερήσεις είχαμε νέα μεγάλη ευκαιρία για τον Πλατανιά για το 2-0, με τον Ράμος να μην καταφέρνει από κοντά να νικήσει τον Κυριακίδη.

Στο 51', άλλαξαν οι αριθμητικές ισορροπίες του αγώνα, όταν ο Μουνιός πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια με δεύτερη κίτρινη κάρτα που δεν φαίνεται να υπάρχει. Αν όμως περίμενε κάποιος ότι εκεί τελείωσε το ματς, διαψεύστηκε πανηγυρικά. Πρώτα, ο Κυριακίδης σταμάτησε την κοντινή κεφαλιά του Ράμος (61'), ενώ ένα λεπτό μετά είχαμε μια φοβερή επέμβαση του Κουλιμπαλί πάνω στον Ρουσκουγιέδα που έβγαινε τετ-α-τετ. Να σημειωθεί ότι στο ημίχρονο ανακοινώθηκε ότι η γυναίκα του άσου του Πλατανιά έφερε στον κόσμο το κοριτσάκι τους.

Ο Πλατανιάς φαινόταν να κάνει συντήρηση και να περιμένει απλά να περάσει ο χρόνος και το πλήρωσε με την ισοφάριση. Στο 87', εκτελέστηκε φάουλ από τα δεξιά, ο Μαρκόβσκι έπιασε την κεφαλιά ανενόχλητος και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σωτηρίου για το 1-1. Ψυχρολουσία στους γηπεδούχους, που δεν περίμεναν με τίποτα αυτή την εξέλιξη. Στις καθυστερήσεις, πρώτα το σουτ του Μενδρινού δεν βρήκε στόχο (91') και στην συνέχεια ο Κυριακίδης απέκρουσε και πάλι προσπάθεια του Ράμος (94').

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Παράσχος): Σωτηρίου, Κουλιμπαλί, Σκαρντοβέλι, Σελίν (19' Δημήτρης), Μπανανά, Γκνιάτιτς, Μουνάφο, Γουνδουλάκης, Αποστολόπουλος (79' Ανγκούλο), Μιλούνοβιτς (65' Μενδρινός), Ράμος.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Ματζουράκης): Κυριακίδης, Κουτρομάνος, Κέβιν, Κούσας, Παπάζογλου, Μάκος, Πάουλο, Ρουσκουγιέδα (63' Κέσιο), Κάπελ (76' Βασιλούδης), Μουνιός, Μαρκόβσκι.

Πηγή: http://www.sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News